Inlägg från: Önskarbebis2020 |Visa alla inlägg
  • Önskarbebis2020

    Följas åt till ny graviditet efter MA/Missfall/Avbruten graviditet

    Någon mer som känner sig stressad och oerhört nere? Att bli gravid snabbt och få ma för att sedan gå månad ut och månad in utan plus gör mig såå nere. Är inne på försök nr 7 denna månad och nej det är inte så länge men för mig känns det som en evighet vi har passerat det som skulle ha varit BF och att vi inte ens är gravida än gör att hjärtat krossas.

    Har aldrig ÄL flytningar längre (tempar och vet att jag har ÄL), mindre mens, försöker göra alla rätt jag kan både med kost och träning men ändå så går det inte. Ser bebismagar överallt och känner en stor stress i att aldrig bli mamma... är 28 år och trodde vid det här laget att jag iallafall skulle ha varit gravid.

  • Önskarbebis2020
    Zia29 skrev 2020-10-06 00:00:24 följande:

    Ni som haft MA, när kom mensen tillbaka?

    Fick mitt MA 25 augusti i v9. Blödde i drygt 2 veckor, efter det inget mer. På sista efterkontrollen så sa läkaren att allt såg väldigt fint ut, inga rester kvar (fick 2 beh med cytotec) och en av äggstockarna hade en äggblåsa som var på gång.

    Nu har det gått några veckor, ingen mens i sikte, ÄL-stickorna har inte visat positivt en enda gång (dock väldigt nära pos 1 dag, sen inget mer), gravtest visar neg. Har förstått att det kan dröja tills mensen är tillbaka, men nu vill jag bara att den ska komma igång så att man kan börja om. Blir så ledsen när man ser andra som är gravida eller har nyfödda :(


    Jag tog cytotec hemma och ägglossning kom 3 veckor efter och mens 5 veckor efter blödningsstart. Kan ta upp till 8 veckor innan en ?mens? kommer. Allt beror på om du hade ägglossning eller om kroppen hoppade över det. Då kan det ta lite längre tid innan en blödning kommer igång. Beklagar <3
Svar på tråden Följas åt till ny graviditet efter MA/Missfall/Avbruten graviditet