Inlägg från: GabriellaGabbi |Visa alla inlägg
  • GabriellaGabbi

    Följas åt till ny graviditet efter MA/Missfall/Avbruten graviditet

    ems86 skrev 2021-02-05 11:49:42 följande:

    Hej alla!

    Inne på blödningsdag fyra efter ett tidigt mf i 5+0.

    När skulle ni börjat testa med äl-stickor igen? Gravtestet var negativt i morse.

    Jag insåg redan 4+2 att det inte skulle gå vägen. Och en veckas oro och tårar har nu bytts ut mot en stark önskan att få prova igen.

    Kram till er!


    Jag hade nog börjat testa ganska direkt. Men jag är testoman <3
  • GabriellaGabbi

    Hej tjejer! Tänkte höra med er om hur eran första mens var efter mf? Gissar på att jag hade äl runt den 27e januari, sen knappt 2 veckor senare så har det kommit mini mini blödningar i några dagar, typ några droppar i några dagar, har kommit lite på pappret och typ som en blodblandad flytning. Kan det ha varit mensen även fast att det varit så minimalt? Har ju haft mensvärk och krampande i magen. Är så frustrerande när kroppen beter sig så märkligt. Vill bara få koll på min menscykel igen.

    Hur är det med er allihopa?

  • GabriellaGabbi
    bananmilkshake skrev 2021-02-13 11:10:53 följande:

    Hej! Mina första mensar efter missfallen var störtfloder. :( Har alltid blött normalt men dom gångerna har menskoppen svämmat över efter bara några timmar. Men jag gissar på att den kan komma i alla former! Eller kan du vara gravid?


    Okej men fy stackare. Det är så jag föreställer mig också att det kommer att bli. Men det är så märkligt hur kroppen betett sig nu.

    Nej tyvärr. Testen är negativa <3
  • GabriellaGabbi
    bananmilkshake skrev 2021-02-13 13:17:57 följande:

    Ja det var besvärligt, haha! Är på tredje mensen efter sista mf nu och då var det bara mycket en dag, så det verkar lugna ner sig.

    Ja, det känns väldigt främmande när man är van vid att kroppen kört sitt vanlig race år ut och år in. Jag hoppas din ordnar upp sig och att du slipper krångel framöver!


    Tack<3
  • GabriellaGabbi
    Annha354 skrev 2021-02-13 13:35:27 följande:

    Jag är gravid vad jag tror, men en viss del av mig tror att jag håller på att få Missed Abortion. Har haft det en gång vilket gör att jag känner mig så lurad av min egen kropp. Hur upptäckte ni att det var MA? Vad var era första symtom på att det sket sig!? Jag är i v11 nu. Fortfarande illamående men mindre än för några veckor sedan. Denna misstänksamheten plågar mig så!


    Åh men hoppas att det inte är så <3 Du kanske kan boka in ett ul om du är orolig? <3
  • GabriellaGabbi

    Sitter och funderar ihjäl mig just nu, det är 7,5 veckor sen min graviditet avslutades och ingen mens än. Har fått provera (eller vad det nu heter) utskrivet förut för att jag hade mycket blödningsproblem, men tog dom aldrig pga avskyr tabletter och biverkningar. Nu blir jag kluven hur jag ska göra, vill få igång en normal menscykel så fort som möjligt och frågan är om det går fortast med tabletterna eller att låta det komma igång av sig själv? Hur skulle ni ha gjort?

  • GabriellaGabbi
    Smurfem skrev 2021-02-15 04:50:12 följande:

    Fick ett MA som upptäcktes i november, skulle då varit i vecka 10 och vi hade sett två hjärtan (tvillingar) ticka i v 6 som måste ha stannat strax därefter 3. Tog väldigt hårt på mig psykiskt. Kände mig lurad av min egen kropp som inte kunde fatta att det var över. Fick genomgå en cytotec behandling. Jag var väldigt öppen om min MA och det som gav mig tröst är att man är verkligen inte ensam!!!

    Nu ger jag er andra lite hopp då vi plussade imorse, hoppas allt går vägen denna gång. Båda ggr jag har blivit gravid så har jag tagit bisolvon (tillfällighet eller inte?) Just nu är jag bara så himla tacksam att vi är fertila, har varit så orolig att tiden springer iväg och jag blir 34 iår.

    Kram till er alla


    Stort Grattis :)
  • GabriellaGabbi

    Hej. Hoppar in här. Hur går det för er? Jag plussade imorse. Bim+5. Tidigare test jag tog var på bim och det var negativt. Hursomhelst. Började att blöda lite nu på dagen., dock endast när jag kissar än. Tog nytt test som då visade negativt. Normalt att det slår om så fort? Så antar att det blir ett missfall. Hur fort efter ett missfall kan man försöka igen? Kram till er alla.

  • GabriellaGabbi

    Tack snälla. Har dock kommit blod varje gång jag kissat samt smärtor nu på kvällen. Dock inga klumpar än men förhoppningarna är tyvärr inte höga just nu :(

  • GabriellaGabbi
    NiMi12 skrev 2021-06-30 07:47:27 följande:

    Det är bara att försöka direkt igen.

    Jag blev gravid direkt efter mf, är nu i vecka 11+2. Så det är bara att köra.


    Toppen. Hur snabbt efter att man slutar blöda vågar man ha sex igen? Måste väl vara lugnt efter ett par dagar va?
Svar på tråden Följas åt till ny graviditet efter MA/Missfall/Avbruten graviditet