• Härnös­and
    Sun 21 Jun 2020 17:47
    1549 visningar
    47 svar
    47
    1549

    Hjälp kag tänder bara på äldre!

    Hej!

    Jag har ett "problem" och det är att jag tänder bara på äldre kvinnor. Allt ifrån 40 upp till 70. Åldern spelar ingen roll så, så länge dom inte är jämngamla med mig som är runt 30 snåret.

    Problemet är att ingen jag pratar med verkar vara intresserad av mig, jag ser helt ok ut. Muskulös med endel tatueringar. Jag har försökt varierande datingsidor men lyckas inte träffa en äldre. Detta är alltså inte bara enbart för sex utan för en relation.

    Ni som varit/är i samma sits hur gör ni?

    Och ni som är äldre än 30 och kan tänkas ha en relation både kärlek och sex relation. Hur tänker ni?

    Tack för svar :) fråga om det är något. Och dumma påhopp kan vi strunta i att skriva.

  • Svar på tråden Hjälp kag tänder bara på äldre!
  • Anonym (Den typen av tanter­)
    Sun 21 Jun 2020 17:57
    #1

    Den typen av tanter som gillar yngre kommer jag ihåg att jag hade viss framgång med när jag var ung själv. Men det slutade vid kanske 22-23 eller så.

    Du är yngre, men du är ändå vuxen vilket kanske gör dig för gammal. Så det där skulle du passat på att få ur dig tidigare i livet. De verkar gilla den där åldern när det är oklart om man är vuxen eller ej. Pojke nästan en man.

    Jag tror det är vanligt med motsvarande fetisch bland oss herrar. Det är inte pedofili men lite åt det hållet. Ingen klar åldersgräns men mer "övre tonåren och strax över 20".

    Så sorry, du är för gammal. Mer än enstaka tatueringar och att du är muskulös är inget som hjälper, tvärtom. De gillar en smal, lätt muskulös pojkkropp, inte en muskulös manskropp. 

  • Anonym (Signa­tur 43 år)
    Sun 21 Jun 2020 18:09
    #2

    Om du vill ha en något äldre kvinna som seriös partner så bör du hålla dig till max 8-10 år äldre. Då finns det möjlighet att få en relation att funka och ni är hyfsat jämställda.

    Det många kvinnor inklusive jag backar på är barnfrågan. Vi har i regel en drös barn och kan vara tveksam till att blanda in en ny yngre partner i den konstellationen och allra helst om han inte har egna barn. Och vi är många som tvekar på rimligheten i att börja med ett förhållande med nån som kanske väljer en annan partner om x år och vill ha barn. Jag har ingen lust alls att investera i känslor och familjeliv för lite upphetsande sex i x år om risken alltid finns att han väljer en yngre tjej. Han växer ju upp och mognar vilket många unga män missar att ta med i beräkningen. Alla unga män säger att de inte vill ha barn men nästan alla möter jag på stan nåt år senare med barnvagn och mycket yngre sambo... Så... Lite uppriktighet vore på sin plats.

    Vi är ingen sexuell fantasi utan du behöver vara 100 säker på att du vill ha en vuxen relation med skolbarn, jobb och smutstvätt...

  • Anonym (Och jag tänder bara på yngre.­..)
    Sun 21 Jun 2020 21:34
    #3

    Jag är en barnlös (har aldrig velat ha barn) kvinna som fyllde 43 för någon månad sedan.

    Mitt problem är att jag tydligen bara (i stort sett) tänder på män i 30-35-års åldern, dels för att de åtminstone på nätdejtingsajterna är mycket snyggare rent visuellt, och för att det även verkar som jag har betydligt mer gemensamt med dessa yngre män, än män i min egen ålder, ca 40-45 år.

    Kanske för att jag fortfarande känner mig som 30 år själv och för att jag aldrig hittade någon som älskade mig tillbaka, gifte mig och skaffade barn och allt det där med ett familjeliv som förändrar ens liv totalt.

    Men ett stort problem när man nätdejtar är att just män i min egen ålder, 40+ nästan alltid redan ser ut som gamla gubbar; flintskalliga och stor ölmage.

    De har för det mesta redan flera barn, oftast knappt i tonåren, och jag vill inte ens tänka på hur mycket problem bara det skulle kunna orsaka

    Men det gäller tydligen inte bara deras utseende (att de sällan ens är normalviktiga och bara har en helt normal kropp, jag är inte ute efter någon som tillbringar all tid på gymmet heller), för SÅ ytlig är jag inte.

    Jag anser ändå att insidan, ens personlighet är viktigast och att man har personkemin som krävs, liksom samma åsikter gällande de viktigaste grundvärderingarna och åtminstone något gemensamt, t ex hobbies/intressen, saker man kan prata om på djupet.

    Men alla jag haft kontakt med har mer el mindre även KÄNTS som gamla gubbar, som aldrig vill GÖRA något, förutom att sitta i tv-soffan (förutom då all tid som spenderas på ev barns alla aktiviteter, som alltid är prio 1 och jag fattar ju att barnen alltid kommer att vara det). Men tillsammans med deras heltidsjobb så finns det ju ALDRIG ens någon tid över huvud taget till en ny partner, till mig

    Så jag fattar varför män i 40-50-års åldern sällan verkligen vill ha en äkta, seriös relation

    De vill heller aldrig mer gifta om sig (om de var gifta med barnens mamma) och JAG vill fortfarande gifta mig, av flera olika orsaker.

    Jag vill heller inte ha någon som är äldre än ca 45 år, men de enda som ens verkar vilja ha något seriöst är antingen just 30-35 år eller kanske minst 50-60 år (men det är sällan de vill ha något seriöst) och det enda JAG vill ha är en seriös, långvarig relation med äkta kärlek.

    Under mina 3 år, på de flesta nätdejtingsajter har jag sett att det just män i 30-35-årsåldern som vill ha detsamma som mig, ha en äkta, seriös och långvarig relation, de kan t o m tänka sig att gifta sig, men givetvis har jag ju inte tagit kontakt med någon av dessa män.

    För dessa mycket yngre män vill ju givetvis ha en betydligt yngre kvinna än 43 år, eftersom nästan alla även vill ha biologiska barn.

    Jag är inte klimakteriet än, så i teorin kanske jag skulle kunna få barn, vilket jag hade kunnat tänka mig att skaffa, om jag hade träffat mitt livs stora kärlek, hunnit vara sambo och dessutom gift några år innan första barnet kom (då det alltid innebär en stor belastning på alla relationer).

    Men jag tycker att man är för gammal att skaffa barn efter 40 år och även om jag skulle träffa rätt man redan i morgon, så kan vi ju inte börja försöka skaffa barn direkt utan att lära känna varandra först.

    Och jag skulle ALDRIG skaffa barn utan att vara gift först, av flera anledningar. Så innan vi ens hade varit redo för barn så hade jag ju blivit ÄNNU äldre och kanske t o m haft oturen att hamna i klimakteriet...

    Mina 3 år med att nätdejta har dock varit totalt slöseri med tid, trots att jag alltid varit så noga med att välja män i min ålder, som vill ha detsamma som mig, som jag verkade ha gemensamma saker med och ALDRIG brytt mig om utseendet.

    Men numera vill jag snarare bli nunna (aldrig mer behöva se en man igen!) och leva i celibat resten av mitt liv pga av just alla män, som ALLA enbart har ljugit, svikit, sårat, manipulerat, bedragit mig.

    För ALLA män är bara ute efter sex och kan göra och säga vad som helst, under flera månaders tid för att få det enda de ville ha; känslolöst sex, för det mesta bara ett ONS.

    Och antingen har de till slut lyckats lura mig att ge det dom vill ha, eller så har jag upptäckt lögnarna och ifrågasätt deras vilja att ha en "seriös" relation. Då "upptäcker" de plötsligt att jag inte ens är värd att verkligen lära känna, utan jag har blivit ghostad el dumpad på värsta sätt, som om jag vore fullständigt värdelös, bara stinkande sopor man vill bli av med snarast möjligt...

    Men min senaste, och allra sista relation någonsin, blir även min undergång, för allt jag har kvar nu är hatet för honom.

    Han är den ende mannen som någonsin lyckats lura mig så fullständigt och under så lång tid, men det var även första gången jag råkade träffa både en fullblodig sociopat och narcissist.

    En man som dessutom är oerhört skicklig på att ljuga och manipulera tills han får det han vill ha, så du till slut antingen inte vet vad som är sant eller ej, eller blir så övertygad om att han faktiskt säger sanningen denna gång.

    För tyvärr är jag en känslomänniska med högkänslig personlighet (och var redan väldigt trasig efter ett fruktansvärt stort svek, som skett bara några få månader innan och som jag inte hade hunnit återhämta mig ifrån. Detta visste han och valde att även utnyttja detta, för att lättare få det enda han ville ha) och känner alltid så intensiva känslor, blir engagerad till 100% i allt jag gör.

    Men för första gången i mitt liv fick jag veta hur det kändes att vara älskad (även om det till slut visade sig vara en ren lögn), så blev den känslan som en drog för mig, som aldrig känt mig älskad, trygg, säker, att jag hör hemma eller passar in någonstans.

    Allt det fick han mig att känna och det har gjort att han gång på gång lyckats manipulera sig in i mitt liv. För av någon anledning klarar han inte av att bli dumpad själv, att någon inte längre är beroende av honom utan har lyckats resa sig igen och gå vidare. Det kunde han inte tillåta, så till slut krossade han mig och hela mitt liv i tusentals små bitar, så jag aldrig mer kan bli reparerad igen....

    Han ljög om precis allting redan från första sekunden och när jag äntligen hade kommit över det värsta (det var hans eget beteende och elaka ord som till sist tog död på den sista lilla resten av känslor jag hade kvar för honom) och lyckades gå vidare med mitt liv.

    DÅ var han bara tvungen att återigen kontakta mig, nästla sig in i mitt liv tills jag gav upp och gav honom ännu en chans. Men nej då, han har aldrig haft några känslor för mig, bara behandlat mig som jag vore fullständigt värdelös, hans gratis hora, utbytbar mot vilken kvinna som helst.

    Någon vars liv ändå bara var meningslöst så jag skulle enbart vara KÅT, GLAD OCH TACKSAM för att någon som han ville ha en gammal, ful, fet och äcklig kärring som mig. Och givetvis ALLTID ställa upp med max 30 min varsel varje gång han ringde ca kl 02 på natten och var fyllekåt! Då dög jag, när han var desperat nog och varken hade tid eller lust att leta upp någon bättre.

    Trots att han hade dödat alla mina känslor lyckades han ändå såra mig ännu mer när han helt plötsligt ville ha sex med kondom (jag har p-piller), för då dejtade han någon som det var seriöst med! Fy helvete vad ont det gjorde, att ännu en gång få det slängt rakt i ansiktet att just JAG inte ens hade varit värd att lära känna, för jag dög ju bara till att knulla, aldrig som partner i en seriös relation, som han hade påstått från början.

    Och ändå så tog HAN sig rätten att, efter att jag sluppit honom flera månader, förhöra mig om hur många män jag hade haft sex med under tiden! Han sa som vanligt aldrig ett ord om vilka han själv har (haft) sex med, undviker jämt att svara på direkta frågor; antingen ignorerar han mina frågor fullständigt eller bara ljuger.

    Men ansåg det tydligen självklart, trots att han aldrig inte ens vill ha varken en seriös eller en KK-relation, att både förhöra mig om mitt sexliv OCH bestämma att jag INTE skulle ha sex med någon annan än honom.

    Nu senast som han ännu en gång började manipulerar sig in i mitt liv (och jag hatar honom numera så mycket så jag tänkte spela med för att hämnas denna gång!), och vid en direkt fråga om var han nu bor någonstans, så kom han genast (för en gångs skull) med ett rakt svar, så jag trodde att han faktiskt talade sanning denna gång! Han påstod då att han hade flyttat in hos "en kompis".

    Men som vanligt med honom, så blir min intuition efter ett tag allt mer tydlig och gör mig misstänksam pga alla ständiga, onödiga lögner. Så jag började googla, kolla Ratsit.se osv och på max 5 min så visade det sig mycket riktigt att han ännu en gång ENBART ljugit om ALLT!

    T ex att "hans kompis" som han bodde med var kvinnan som han påstod var hans ex sedan flera månader tillbaka (och det var han som till slut inte stod ut och gjorde slut), när vi träffades första gången förra året...

    Han sa även (kors i taket! och just DET fick mig att börja bli misstänksam) att vi skulle vara "exklusiva"! Kyss mig i arslet! Det visade sig att han hela tiden som han samtidigt ville träffa mig "exklusivt" hade kvar sina profiler på 2-3 olika nätdejtingsajter, som han även hade fortsatt att besöka hela tiden, regelbundet i över 3 månaders tid. Men det värsta var att se hans profiltext där det i klartext står att han "endast vill ha en seriös relation"...

    Allt detta samtidigt som han ännu en gång påstod att han ville träffa mig exklusivt, ha en KK-relation. (Och varför inte, jag duger ju ändå bara till ett ONS för alla män och han har triggat igång mitt självskadebeteende gång på gång, så jag numera mår så dåligt att jag förlorat all impulskontroll och inte ens vill leva längre...)

    Men för MIG var det ändå självklart att gå in och radera min egen profil (som jag ändå hade tänkt göra för jag varken orkar eller vill nätdejta längre) och råkade alltså bara hitta hans, innan jag sedan luskade vidare och hittade bevis på alla andra lögner!

    Jag vet inte vad jag utstrålar, som gör att jag bara får kontakt med män som är otrogna, som alltid enbart ljuger om allt!

    Men jag både inser själv, och känner att jag är så jävla trasig pga "relationen" med denna sociopat, som aldrig kan lämna mig ifred och som medvetet i mer än 1 år så fullständigt har krossat och trasat sönder hela min själ, allt jag hade inombords, dödat alla mina känslor, förmågan att känna tillit och kärlek igen, att det ändå är totalt meningslöst att försöka hitta någon som ens vill lära känna mig, för hur ska jag någonsin kunna bli hel igen?

    Jag ville bara få honom att känna samma smärta och förnedring som mig, men en narcissistisk sociopat bryr sig inte ett skit om något eller någon, kan inte känna äkta känslor så hur får man en sådan man att ens reagera på något?! Jag vill bara dö nu, mer än någonsin för jag står inte ut med tanken på honom, så jag har gjort mitt val nu och det är enbart hans fel.

    Pga både att han medvetet valde att utnyttja en redan sårbar och trasig människa, bara för att lättare och snabbare få det enda han ville ha, utan att någonsin bry sig om vilka konsekvenser hans beteende får, för mig som råkade ut för honom och alla hans ständiga lögner vid sämsta tänkbara tidpunkten i mitt liv.

    Allt jag behövde just då var att känna mig älskad, behövd, speciell för någon, att både jag och mitt liv faktiskt hade ett värde, en innebörd, åtminstone för någon och egentligen hade det väl kunnat bli vem som helst.

    Om jag hade mött en ärlig man med äkta känslor som hade brytt sig om mig hade mitt liv sett helt annorlunda ut nu och inte varit över snart...

  • Anonym (Eva)
    Sun 21 Jun 2020 21:56
    #4
    -1

    Jag är mellan 50-60 år och älskar yngre pojkar!

    Själv tränar jag mycket och ser till att sköta min kropp så bra jag bara kan och ser faktiskt jäkligt bra ut för min ålder.

    Jag har man och två barn. Mannen och jag har varit gifta i snart 30 år och barnen är i 20-års åldern.

    Jag har varit med många unga killar senaste 10-15 åren och jag älskar det. De älskar det också för jag vet vad jag vill och vad jag tål i sängen. Många av killarna har sagt att de älskar att de kan knulla mig så hårt! Analsex är också något som den yngre generationen verkar nästan se som en självklarhet och det passar mig utmärkt. Älskar när en ung kuk penetrerar mitt stjärthål hårt och resolut!

    Något som jag nästan skäms för men samtidigt är bland det våtaste jag varit med om är när jag tog min dotters pojkvän. Han var 19. De är inte längre tillsammans och dottern vet inget.

    Och nej, min man vet inte att jag träffar andra. Han tror att jag träffar väninnor.

  • Anonym (norrl­änning­)
    Sun 21 Jun 2020 22:05
    #5

    ha ha jag kan förstå om du gillar upp till 40+ eller 50+ där kan det finnas dom som ser ok ut men sen tappar du mig. För då ska det mycket till om man inte är i närmare den åldern. Men jag ser att du är från Härnösand testa match. Jag hade ett konto där när jag bodde i Sollefteå. Var nästan 40 år då och det var flera äldre kvinnor som skickade flörtar eller kollade på kontot. Däremot är det hel dött att hitta någon i sin egna ålder där om man bor i Norrland. Så satsa på det för mig var det värdelöst men letar du äldre hittar du nog där.

  • Anonym (norrl­änning­)
    Sun 21 Jun 2020 22:16
    #6
    Anonym (Eva) skrev 2020-06-21 21:56:25 följande:

    Jag är mellan 50-60 år och älskar yngre pojkar!

    Själv tränar jag mycket och ser till att sköta min kropp så bra jag bara kan och ser faktiskt jäkligt bra ut för min ålder.

    Jag har man och två barn. Mannen och jag har varit gifta i snart 30 år och barnen är i 20-års åldern.

    Jag har varit med många unga killar senaste 10-15 åren och jag älskar det. De älskar det också för jag vet vad jag vill och vad jag tål i sängen. Många av killarna har sagt att de älskar att de kan knulla mig så hårt! Analsex är också något som den yngre generationen verkar nästan se som en självklarhet och det passar mig utmärkt. Älskar när en ung kuk penetrerar mitt stjärthål hårt och resolut!

    Något som jag nästan skäms för men samtidigt är bland det våtaste jag varit med om är när jag tog min dotters pojkvän. Han var 19. De är inte längre tillsammans och dottern vet inget.

    Och nej, min man vet inte att jag träffar andra. Han tror att jag träffar väninnor.


    Varför har du familj det får jag inte att gå ihop. Du verkar ju inte älska dom.
  • Anonym (Eva)
    Sun 21 Jun 2020 22:32
    #7
    Anonym (norrlänning) skrev 2020-06-21 22:16:17 följande:

    Varför har du familj det får jag inte att gå ihop. Du verkar ju inte älska dom.


    Jag älskar min familj men jag älskar även ung-kuk!

    Yngsta jag varit med var 17 och jag var 49. Underbart. Jag fick lära honom en del, vi träffades flera gånger. Han älskade min rumpa och ville att jag skulle sitta på hans ansikte.

    Nu är det mest killar mellan 25-30. Vissa är inte så uthålliga innan sprutet kommer men fördelen är att de kan köra på många gånger under en hel natt.

    Är det fler mogna kvinnor här inne med samma aptit på småpojkar och deras ståtliga kukar?
  • Sun 21 Jun 2020 22:50
    #8
    Anonym (Och jag tänder bara på yngre...) skrev 2020-06-21 21:34:13 följande:

    Jag är en barnlös (har aldrig velat ha barn) kvinna som fyllde 43 för någon månad sedan.

    Mitt problem är att jag tydligen bara (i stort sett) tänder på män i 30-35-års åldern, dels för att de åtminstone på nätdejtingsajterna är mycket snyggare rent visuellt, och för att det även verkar som jag har betydligt mer gemensamt med dessa yngre män, än män i min egen ålder, ca 40-45 år.

    Kanske för att jag fortfarande känner mig som 30 år själv och för att jag aldrig hittade någon som älskade mig tillbaka, gifte mig och skaffade barn och allt det där med ett familjeliv som förändrar ens liv totalt.

    Men ett stort problem när man nätdejtar är att just män i min egen ålder, 40+ nästan alltid redan ser ut som gamla gubbar; flintskalliga och stor ölmage.

    De har för det mesta redan flera barn, oftast knappt i tonåren, och jag vill inte ens tänka på hur mycket problem bara det skulle kunna orsaka

    Men det gäller tydligen inte bara deras utseende (att de sällan ens är normalviktiga och bara har en helt normal kropp, jag är inte ute efter någon som tillbringar all tid på gymmet heller), för SÅ ytlig är jag inte.

    Jag anser ändå att insidan, ens personlighet är viktigast och att man har personkemin som krävs, liksom samma åsikter gällande de viktigaste grundvärderingarna och åtminstone något gemensamt, t ex hobbies/intressen, saker man kan prata om på djupet.

    Men alla jag haft kontakt med har mer el mindre även KÄNTS som gamla gubbar, som aldrig vill GÖRA något, förutom att sitta i tv-soffan (förutom då all tid som spenderas på ev barns alla aktiviteter, som alltid är prio 1 och jag fattar ju att barnen alltid kommer att vara det). Men tillsammans med deras heltidsjobb så finns det ju ALDRIG ens någon tid över huvud taget till en ny partner, till mig

    Så jag fattar varför män i 40-50-års åldern sällan verkligen vill ha en äkta, seriös relation

    De vill heller aldrig mer gifta om sig (om de var gifta med barnens mamma) och JAG vill fortfarande gifta mig, av flera olika orsaker.

    Jag vill heller inte ha någon som är äldre än ca 45 år, men de enda som ens verkar vilja ha något seriöst är antingen just 30-35 år eller kanske minst 50-60 år (men det är sällan de vill ha något seriöst) och det enda JAG vill ha är en seriös, långvarig relation med äkta kärlek.

    Under mina 3 år, på de flesta nätdejtingsajter har jag sett att det just män i 30-35-årsåldern som vill ha detsamma som mig, ha en äkta, seriös och långvarig relation, de kan t o m tänka sig att gifta sig, men givetvis har jag ju inte tagit kontakt med någon av dessa män.

    För dessa mycket yngre män vill ju givetvis ha en betydligt yngre kvinna än 43 år, eftersom nästan alla även vill ha biologiska barn.

    Jag är inte klimakteriet än, så i teorin kanske jag skulle kunna få barn, vilket jag hade kunnat tänka mig att skaffa, om jag hade träffat mitt livs stora kärlek, hunnit vara sambo och dessutom gift några år innan första barnet kom (då det alltid innebär en stor belastning på alla relationer).

    Men jag tycker att man är för gammal att skaffa barn efter 40 år och även om jag skulle träffa rätt man redan i morgon, så kan vi ju inte börja försöka skaffa barn direkt utan att lära känna varandra först.

    Och jag skulle ALDRIG skaffa barn utan att vara gift först, av flera anledningar. Så innan vi ens hade varit redo för barn så hade jag ju blivit ÄNNU äldre och kanske t o m haft oturen att hamna i klimakteriet...

    Mina 3 år med att nätdejta har dock varit totalt slöseri med tid, trots att jag alltid varit så noga med att välja män i min ålder, som vill ha detsamma som mig, som jag verkade ha gemensamma saker med och ALDRIG brytt mig om utseendet.

    Men numera vill jag snarare bli nunna (aldrig mer behöva se en man igen!) och leva i celibat resten av mitt liv pga av just alla män, som ALLA enbart har ljugit, svikit, sårat, manipulerat, bedragit mig.

    För ALLA män är bara ute efter sex och kan göra och säga vad som helst, under flera månaders tid för att få det enda de ville ha; känslolöst sex, för det mesta bara ett ONS.

    Och antingen har de till slut lyckats lura mig att ge det dom vill ha, eller så har jag upptäckt lögnarna och ifrågasätt deras vilja att ha en "seriös" relation. Då "upptäcker" de plötsligt att jag inte ens är värd att verkligen lära känna, utan jag har blivit ghostad el dumpad på värsta sätt, som om jag vore fullständigt värdelös, bara stinkande sopor man vill bli av med snarast möjligt...

    Men min senaste, och allra sista relation någonsin, blir även min undergång, för allt jag har kvar nu är hatet för honom.

    Han är den ende mannen som någonsin lyckats lura mig så fullständigt och under så lång tid, men det var även första gången jag råkade träffa både en fullblodig sociopat och narcissist.

    En man som dessutom är oerhört skicklig på att ljuga och manipulera tills han får det han vill ha, så du till slut antingen inte vet vad som är sant eller ej, eller blir så övertygad om att han faktiskt säger sanningen denna gång.

    För tyvärr är jag en känslomänniska med högkänslig personlighet (och var redan väldigt trasig efter ett fruktansvärt stort svek, som skett bara några få månader innan och som jag inte hade hunnit återhämta mig ifrån. Detta visste han och valde att även utnyttja detta, för att lättare få det enda han ville ha) och känner alltid så intensiva känslor, blir engagerad till 100% i allt jag gör.

    Men för första gången i mitt liv fick jag veta hur det kändes att vara älskad (även om det till slut visade sig vara en ren lögn), så blev den känslan som en drog för mig, som aldrig känt mig älskad, trygg, säker, att jag hör hemma eller passar in någonstans.

    Allt det fick han mig att känna och det har gjort att han gång på gång lyckats manipulera sig in i mitt liv. För av någon anledning klarar han inte av att bli dumpad själv, att någon inte längre är beroende av honom utan har lyckats resa sig igen och gå vidare. Det kunde han inte tillåta, så till slut krossade han mig och hela mitt liv i tusentals små bitar, så jag aldrig mer kan bli reparerad igen....

    Han ljög om precis allting redan från första sekunden och när jag äntligen hade kommit över det värsta (det var hans eget beteende och elaka ord som till sist tog död på den sista lilla resten av känslor jag hade kvar för honom) och lyckades gå vidare med mitt liv.

    DÅ var han bara tvungen att återigen kontakta mig, nästla sig in i mitt liv tills jag gav upp och gav honom ännu en chans. Men nej då, han har aldrig haft några känslor för mig, bara behandlat mig som jag vore fullständigt värdelös, hans gratis hora, utbytbar mot vilken kvinna som helst.

    Någon vars liv ändå bara var meningslöst så jag skulle enbart vara KÅT, GLAD OCH TACKSAM för att någon som han ville ha en gammal, ful, fet och äcklig kärring som mig. Och givetvis ALLTID ställa upp med max 30 min varsel varje gång han ringde ca kl 02 på natten och var fyllekåt! Då dög jag, när han var desperat nog och varken hade tid eller lust att leta upp någon bättre.

    Trots att han hade dödat alla mina känslor lyckades han ändå såra mig ännu mer när han helt plötsligt ville ha sex med kondom (jag har p-piller), för då dejtade han någon som det var seriöst med! Fy helvete vad ont det gjorde, att ännu en gång få det slängt rakt i ansiktet att just JAG inte ens hade varit värd att lära känna, för jag dög ju bara till att knulla, aldrig som partner i en seriös relation, som han hade påstått från början.

    Och ändå så tog HAN sig rätten att, efter att jag sluppit honom flera månader, förhöra mig om hur många män jag hade haft sex med under tiden! Han sa som vanligt aldrig ett ord om vilka han själv har (haft) sex med, undviker jämt att svara på direkta frågor; antingen ignorerar han mina frågor fullständigt eller bara ljuger.

    Men ansåg det tydligen självklart, trots att han aldrig inte ens vill ha varken en seriös eller en KK-relation, att både förhöra mig om mitt sexliv OCH bestämma att jag INTE skulle ha sex med någon annan än honom.

    Nu senast som han ännu en gång började manipulerar sig in i mitt liv (och jag hatar honom numera så mycket så jag tänkte spela med för att hämnas denna gång!), och vid en direkt fråga om var han nu bor någonstans, så kom han genast (för en gångs skull) med ett rakt svar, så jag trodde att han faktiskt talade sanning denna gång! Han påstod då att han hade flyttat in hos "en kompis".

    Men som vanligt med honom, så blir min intuition efter ett tag allt mer tydlig och gör mig misstänksam pga alla ständiga, onödiga lögner. Så jag började googla, kolla Ratsit.se osv och på max 5 min så visade det sig mycket riktigt att han ännu en gång ENBART ljugit om ALLT!

    T ex att "hans kompis" som han bodde med var kvinnan som han påstod var hans ex sedan flera månader tillbaka (och det var han som till slut inte stod ut och gjorde slut), när vi träffades första gången förra året...

    Han sa även (kors i taket! och just DET fick mig att börja bli misstänksam) att vi skulle vara "exklusiva"! Kyss mig i arslet! Det visade sig att han hela tiden som han samtidigt ville träffa mig "exklusivt" hade kvar sina profiler på 2-3 olika nätdejtingsajter, som han även hade fortsatt att besöka hela tiden, regelbundet i över 3 månaders tid. Men det värsta var att se hans profiltext där det i klartext står att han "endast vill ha en seriös relation"...

    Allt detta samtidigt som han ännu en gång påstod att han ville träffa mig exklusivt, ha en KK-relation. (Och varför inte, jag duger ju ändå bara till ett ONS för alla män och han har triggat igång mitt självskadebeteende gång på gång, så jag numera mår så dåligt att jag förlorat all impulskontroll och inte ens vill leva längre...)

    Men för MIG var det ändå självklart att gå in och radera min egen profil (som jag ändå hade tänkt göra för jag varken orkar eller vill nätdejta längre) och råkade alltså bara hitta hans, innan jag sedan luskade vidare och hittade bevis på alla andra lögner!

    Jag vet inte vad jag utstrålar, som gör att jag bara får kontakt med män som är otrogna, som alltid enbart ljuger om allt!

    Men jag både inser själv, och känner att jag är så jävla trasig pga "relationen" med denna sociopat, som aldrig kan lämna mig ifred och som medvetet i mer än 1 år så fullständigt har krossat och trasat sönder hela min själ, allt jag hade inombords, dödat alla mina känslor, förmågan att känna tillit och kärlek igen, att det ändå är totalt meningslöst att försöka hitta någon som ens vill lära känna mig, för hur ska jag någonsin kunna bli hel igen?

    Jag ville bara få honom att känna samma smärta och förnedring som mig, men en narcissistisk sociopat bryr sig inte ett skit om något eller någon, kan inte känna äkta känslor så hur får man en sådan man att ens reagera på något?! Jag vill bara dö nu, mer än någonsin för jag står inte ut med tanken på honom, så jag har gjort mitt val nu och det är enbart hans fel.

    Pga både att han medvetet valde att utnyttja en redan sårbar och trasig människa, bara för att lättare och snabbare få det enda han ville ha, utan att någonsin bry sig om vilka konsekvenser hans beteende får, för mig som råkade ut för honom och alla hans ständiga lögner vid sämsta tänkbara tidpunkten i mitt liv.

    Allt jag behövde just då var att känna mig älskad, behövd, speciell för någon, att både jag och mitt liv faktiskt hade ett värde, en innebörd, åtminstone för någon och egentligen hade det väl kunnat bli vem som helst.

    Om jag hade mött en ärlig man med äkta känslor som hade brytt sig om mig hade mitt liv sett helt annorlunda ut nu och inte varit över snart...


    Vill du prata om detta privat?
  • Anonym (norrl­änning­)
    Sun 21 Jun 2020 23:10
    #9
    +1
    Anonym (Eva) skrev 2020-06-21 22:32:12 följande:
    Jag älskar min familj men jag älskar även ung-kuk!

    Yngsta jag varit med var 17 och jag var 49. Underbart. Jag fick lära honom en del, vi träffades flera gånger. Han älskade min rumpa och ville att jag skulle sitta på hans ansikte.

    Nu är det mest killar mellan 25-30. Vissa är inte så uthålliga innan sprutet kommer men fördelen är att de kan köra på många gånger under en hel natt.

    Är det fler mogna kvinnor här inne med samma aptit på småpojkar och deras ståtliga kukar?
    Pedofil alltså. Tragiskt. Och om du älskar din familj varför lämnar du dom inte då så att din man kan få en kvinna som älskar honom och din dotter slipper en mamma som sviker.
  • Sun 21 Jun 2020 23:29
    #10

    Jag gillar också äldre fast mellan 43-50, har mkt kvar att ge som jag inte får utlopp av.

Svar på tråden Hjälp kag tänder bara på äldre!