• Anonym (ledse­n)
    Fri 26 Jun 2020 14:38
    5890 visningar
    240 svar
    -1
    240
    5890

    Min mans kommentar om min kropp...Överreagerar jag?

    Så...Är gift med en man som jag har ett gemensamt barn med. När jag var gravid sa han att han tyckte mina bröst var väldigt stora och hade de suttit på en annan kvinna så hade det inte vart hans förstahandsval. 
    Har just nu pms och är extremt deprimerad...tog upp diskussion med min man vad han tycker om mina bröst. De har ju krympt litegrann sedan jag slutade amma, Han sa att han tycker om dem, att de är normal storlek men åt det större hållet. Och idag sa han att hade de gravidbrösten jag hade, suttit på en annan kvinna så hade han inte blivit lika hård, men med mig så blev han galet upphetsad av mig då jag hade de brösten...för att han älskar mig, säger han. men indirekt sa han ju att mina gravidbröst var fula.?
    Jag frågade han om han hade tyckt om min rumpa på en annan kvinna. Han sa, mmm ja din rumpa är jättefin. Frågade han samma sak om brösten, han sa "varför inte?"...Kunde fasiken inte låta bli att bli ledsen. Varför inte lovorda brösten med? Han säger ju jämt (ljuger?) att de är så fina, men denna kommentar sårade mig och nu vet jag inte om jag överreagerade?

    Han sa att han gillar inte stora bröst, de skall få plats i handen. Att stora bröst är som två tumörer.

    Sen kom vi till min mage...har barn sen innan och min mage är väldigt rynkig och hängig...tyvärr.. Han har alltid sagt att han tycker den är fin och gullig och att han inte bryr sig om den. Nu frågade jag om han hade gillat den magen på en annan kvinna. Nej, sa han.

    Han sa att jag kan se ut hursomhelst, han älskar mig ändå. Men varför sa han också då att mina gravidbröst var något som han accepterade då, för han visste att de skulle bli mindre sen...för han hade inte gillat att de var så stora hela tiden. Han säger ju emot sig själv? Vad hände med att älska mig och gilla mig hur jag än ser ut?

    Jag VET att det var dumt att fråga, jag VET....men nu sitter jag här och känner mig skitful...Känner mig lurad...

    han har själv sagt att utseendet är inte alls...och att han är en rumpkille och bröst inte är så viktiga...
    Men idag sa han att utseendet visst har en betydelse, inte allt, men en del och stora bröst är något han inte gillar. Jag har fortfarande ganska stora bröst...Häromveckan sa han att han tyckte de kändes större...och jag kände direkt att nu är jag mindre attraktiv för honom?

  • Svar på tråden Min mans kommentar om min kropp...Överreagerar jag?
  • Anonym (Jaaaa­)
    Sat 27 Jun 2020 00:15
    #53
    +1

    Ja, du överreagerar. Big time. Sluta fråga dessa galna frågor till din man. Vad vill du att stackarn ska göra? Ljuga dig upp i ansiktet för att du ska bli nöjd eller? Det är väl självklart att det finns bra mycket snyggare tuttar, rumpor, magar, fötter, hår än dina. Och mina. Och alla här på familjeliv. Vad är problemet? Han säger ju att det är dig han älskar? Det är väl BRA att din hjärna är en viktigare kroppsdel för honom än din rumpa?

  • Sogol
    Sat 27 Jun 2020 09:55
    #54

    Nej skulle inte säga att du överreagerar, med tanke på att kommentarer om utseendet verkar vara känsligt för de flesta kvinnor.

  • Sat 27 Jun 2020 12:35
    #55
    +1

    Oavsett om det var han som sårade dig en gång i tiden eller om du redan mådde dåligt när du träffade honom så är det uppenbart att du inte mår bra idag och har inte mått bra på länge. Dina frågor blir något slags självskadebeteende där det inte spelar någon roll vad han svarar för du kommer hitta något negativt oavsett. Säger han att du är vacker så ljuger han och säger han att han föredrar något annat så borde han tycka att du är vackrast i världen.

    Snälla för din egen skull, sök hjälp. Du behöver inte må så här dåligt.


    Korrekturläser som en kratta
  • Sat 27 Jun 2020 14:18
    #56
    +1

    AnnaSthlm - var är du? Här har du ju att göra så det räcker för långliga tider. 

  • Sat 27 Jun 2020 15:19
    #58
    +1
    Anonym (ledsen) skrev 2020-06-26 16:04:04 följande:
    Känns som han säger att han tycker om mig för att göra mig glad...vad skall han annars säga liksom? Jag ser ju själv hur jag ser ut i spegeln...
    Men lägg av..

    Lär dig att fatta att det du ser och det din man ser är INTE "samma saker".  Bara för att DU anser att du ser "för jävlig ut" på en kroppsdel, så måste inte din man ljuga för dig när han säger att samma kroppsdel är fin. Det handlar bara omk att du vägrar att inse att folk har olika smak.

    Det du sysslar med, som grädde på moset, är en variant av;  "damn if you do, damn if you don't".
    Alltså det vill säga, om din man tycker är kroppsdel på dig är ful, så blir du sur och anklagar honom för att vara elak. Säger han en kroppsdel på dig är fin, ja då väljer du att anklaga honom för att ljuga. Vad din stackars man än säger och gör så är det alltid FEL enligt dig.

    Försätter du så här så kan det sluta med att din man tröttnar på dig och lämnar dig. För vem orkar leva i längden med att alltid, direkt/indirekt, bli anklagad för att vara elak/ljuga när man är ärlig liksom?


    Så som man känner sig själv, så känner man ALDRIG andra.
  • Sat 27 Jun 2020 15:27
    #59
    Anonym (ledsen) skrev 2020-06-26 21:47:29 följande:

    Ingen som vill svara på detta?

    Men vad menar min man med "varför inte?" när jag frågar honom om han tyckt om mina bröst på en annan kvinna? Varför säger han plötsligt så när han alla andra gånger sagt att han tyckt om dem på en annan kvinna?

    Och ja, jag skulle också vilja ha svar på: .om min man säger att jag har hans ideal mage för att den sitter på mig och för att det är ideal för honom då han älskar mig och inte vill ändra på min mage, men att min mage hade inte varit ett ideal på en annan kvinna....är det då ett ideal? Enligt honom så är det så. Förstår inte riktigt vad han menar...Bättre att fråga här än att fråga honom....

    För att svaret betyder mycket för MIG.


    Nej självklart så kan ingen svar på dessa frågor, då det INTE känner din man privat,. ingen i denna tråden vet vem din man är. Så de kan knappast svara åt honom.  Men om du inte vill fråga din man direkt så förslår jag dig att du frågar hans absolut närmsta bästa manliga vän, han kankse kan ge en ganska bra gissning, alltså GISSNING, på vad din man kan mena, gissningen blir då baserat på deras långa nära vänskap, men ändå inte en 100% !absolut sanning".

    Så kom ihåg!  Män är ingen "homogen massa", likväl som vi kvinnor INTE är en "homogen massa". 


    Så som man känner sig själv, så känner man ALDRIG andra.
  • Sat 27 Jun 2020 16:24
    #60
    +1

    Men du behöver söka för det där!

    Du och din man verkar bägge tossiga. Du med dina frågor och han som ens svarar.

    Du har problem med ditt självförtroende och utseendefixering och borde prata med en terapeut. 

    Skitsamma hur han tänker om kvinnors kroppsdelar, det är dig han har valt. Om du inte till 100% motsvarar hans ideal, så visar det ju att han verkligen älskar dig. 

    Om min man varit så tjatig som du, hade jag tappat tålamodet för länge sen. Men män brukar inte vara så ängsligt utseendefixerade.

  • Anonym (Man48­)
    Sun 28 Jun 2020 01:16
    #63

    Tråkigt ord att skriva

    Bli vuxen , väx upp

    Min fru gillar tvättbrädor på magen

    Muskulösa kroppar

    Ja å gud vet allt hon gillar på andra män

    Men

    Vi är fortfarande ihop efter 28 år

    Och vi älskar varandra ändå .....

    Och vet du va ? ....jag kollar gärna in 25 åringar med snygga kroppar ......

  • Anonym (Öh va)
    Sun 28 Jun 2020 05:10
    #64
    Anonym (Fråga inte) skrev 2020-06-26 15:22:21 följande:

    Jagvet att min kropp inte är snygg, jag vet att min man inte blir attraherad av den och att hsn tycker små bröst är snyggare än stora. Men jag håller inte på och frågar saker som bara kan ge negativa svar...


    Och det är helt normalt enligt dig att leva i ett förhållande där man inte tänder på den andres kropp? Bra att du finner dig i att han eventuellt saker det på annat håll men betyder inte att TS finner sig i det.
  • Anonym (Öh va)
    Sun 28 Jun 2020 05:19
    #65
    Anonym (Man48) skrev 2020-06-28 01:16:05 följande:

    Tråkigt ord att skriva

    Bli vuxen , väx upp

    Min fru gillar tvättbrädor på magen

    Muskulösa kroppar

    Ja å gud vet allt hon gillar på andra män

    Men

    Vi är fortfarande ihop efter 28 år

    Och vi älskar varandra ändå .....

    Och vet du va ? ....jag kollar gärna in 25 åringar med snygga kroppar ......


    Håller med man kommer aldrig att sluta spana in andra. Hoppas dock du gör det diskret. Jag hade inte känt mig bekväm om min kille låg och glodde på andra hela tiden på stranden. Vet att det är normalt och sådär men det känns ändå respektlöst på något sätt. Som om man skulle vara på dejt och mannen enbart flörtar med servitrisen. Som om man är ett tröstpris typ.

    Hade min kille sagt att stora bröst är som cancersvulster och jag har stora bröst... hade jag faktiskt inte kunnat tända speciellt med den personen. Jag förstår faktiskt TS. Och tycker att det är lite nedsättande att be henne att växa upp när hon känner så.

    Min kille väger 140 kg, jag väger 50. Jag skulle aldrig i respekt för honom och andra glo ogenerat på vältränade män som gick förbi både. Har förresten motsatt problem att min man säger jag har för små bröst. Jag säger då att detta är ingenting jag kan påverka take it or leave it du har egna bröst som är ganska stora..
Svar på tråden Min mans kommentar om min kropp...Överreagerar jag?