• Anonym (R)

    Varför "tillåter" ni föräldrar era barn och tonåringar sola med string-bikini?

    Bikini med mindre tyg på trosorna är modernt ja. Inte för att bilden som länkats är illa.


    Folk kommer alltid att stirra på 14åringar i bikini. Inte som att det gör någon skillnad vilken modell på bikini. Bikinitrosor har en tendens att åka in oavsett modell. Vid rutschkaneåkning drar man upp dom ändå. 


    En 9åring skulle jag inte tillåta ha dessa och skulle själv inte vilja bära men saksamma vad jag tycker egentligen.

  • Anonym (R)
    Anonym (Tg) skrev 2020-06-28 23:42:17 följande:
    Modernt för en vuxen ja, inte mindre tyg på barn!!! Äckligt.

    Och Jo det är extra illa med dessa, jag tycker det. Åker tyget in får man fixa till det eller köpa en större underdel.
    Nej, jag tycker inte att en tonåring gör något äckligt om denne vill ha lite mindre tyg vid rumpan. Som du tar i så antog jag först att det var en riktig stringbikini där det bara var en tråd. Folk stirrar ändå. Ofta på överdelen men det är inte svårt att stirra på en rumpa med mer tyg om man vill. Det skulle vara badshorts då om man inte vill bli uttittad. Hemskt men sant och därför går jag inte runt i bikini alls. Skulle hellre vara den 14åringen som faktiskt står upp för sig själv och sin kropp.
  • Anonym (R)
    Anonym (Tg) skrev 2020-06-29 00:24:17 följande:
    Jag badar i shorts. Men hade inte haft en sån bikini även om jag hade känt mig mig bekväm med min kropp.

    Man kan stå upp för sig själv utan att visa hela rumpan, som du säger tittar folk ändå.

    Tycker att string signalerar nåt annat, det blir vulgärt och sexuellt. Det passar sig inte på barn och yngre tonåringar.

    Jag tror du missförstår mitt "att folk tittar ändå". De tittar inte mindre pga mer tyg, det ger inget att försöka skydda lite extra av rumpan.


    Trosan på bilden är inte ett dugg vulgär. Eller så olik andra bikinitrosor som folk haft hela min uppväxt.

  • Anonym (R)
    Anonym (Tg) skrev 2020-06-29 00:40:54 följande:
    Jag tycker att de är vulgär, men visst har jag sett andra med. En tunn sträng bara. Jag tror att folk tittar ner på detta än en rumpa med mer tyg.

    Det blir mer sexuellt av det.

    För att du gör det mer sexuellt. Bättre att släppa den biten och låta 14åringar få testa sig fram vad de vill ha. Vilket lär variera med vad de tycker är snyggt och det utbud som finns just då. Lite mindre tyg behöver inte vara sexuellt alls.


    Det har alltid funnits personer och kommer alltid att finnas som stirrar ut unga tjejer. På stranden, i badhuset, i parken eller var dessa än är.

  • Anonym (R)

    Tiderna förändras. Häng med.


    Man är utsatt vilken klädsel man än har. Du valde att stå ut med klädseln medans andra väljer använda helt vanliga bikinitrosor som är på modet. Inte för att stå ut utan pga att de tycker det är snyggt/sitter bättre/vadsomhelst.


     


    Inte för att jag tar dig seriöst.. inlägg 82 t.ex?!

  • Anonym (R)
    Anonym (Tål inte skuldbeläggande) skrev 2020-06-29 14:38:08 följande:
    Ja, det är faktiskt dig det är fel på.

    Det är så sjukt ironiskt att du skrivit om muslimer och slöja (vilket du tog för givet att jag hade vissa åsikter om) tidigare här i tråden för det är enbart några gradskillnader mellan deras tänk och ditt när det gäller tjejers klädsel.

    Fattar du inte att de ofta resonerar precis som du, många muslimska föräldrar som vill att deras omyndiga döttrar ska ha slöja argumenterar just med att det är ett skydd mot männen och att tjejerna blir mindre utsatta om de bar slöja, det handlar inte alls enbart om släktens heder alla gånger.
    Spot on. Tänket i TS inlägg gör mer skada än vad det ger någon.
  • Anonym (R)

    Moralpaniken... Det är en 14åring. Man kan välja att endast stå för mer "praktiska" badkläder men en 14åring som väljer att lägga sina egna pengar... Man kan inte detaljstyra allt och om du inte fattat det nu så gör lite mer tyg ingen skillnad. En "ung fräsch tjej" lockar blickar även om hon har shorts eller jeans. Äckligt men sant. Att bete sig som de kontrollerande personer som du inte håller med blir lika illa. Du får välja att inte låta din tonåring göra sånt som du inte vill men förbud skapar inte alltid ett bra förhållande i längden. Men att ha en hel tråd där du upprepar ordet äckligt... Det om något är äckligt.


     


    Trosor ska vara bekväma och viktigare än tillfälliga badkläder t.om. De flesta har kommit längre än att förknippa string med strippor&porr.


     


    Vad säger du 3åringar i bikini?

  • Anonym (R)
    Anonym (Tg) skrev 2020-06-29 16:17:01 följande:

    Ett yngre barn vill säga.

    Märkligt hur man enligt många av er förvandlas till en vuxen så fort man får en vuxens kropp. Dom är BARN.


    Om många av oss tycker det så kan du väl visa var någon sagt det?


    Såklart de är barn. Men en 14åring kan välja, du valde ju själv att klä dig annorlunda...

  • Anonym (R)
    Anonym (Tg) skrev 2020-06-29 16:25:05 följande:
    I det fallet jag tog upp satt mamman med.

    Jag vet att föräldrar inte alltid kan styra, och jag vet själv hur jag var. Därför är det så förvånande med föräldrar som tycker att det är ok.

    Min tolkning är att många tycker det då dom flesta säger emot mig Iaf det eviga tjatet från "tål inte skuldbeläggande" att dom har vuxna kroppar.

    Trosorna som du visade var helt vanliga och liknande har funnits läääääääänge. Beställer man som många gör så kan plagget sitta helt annorlunda än på modellen men inget av det är fel. Du bidrar mer till problemet än du ger. Inget kommer att förändras förändras för att du maniskt skuldbelägger på ett forum. Att jobba mot slem/pervon på andra sätt ger mer än att upprepa ordet äckligt.

    Håller med (tål inte skuldbeläggande) i det mesta.


    Att du ens håller på med att "feminister vill se små barn i slöja" är så löjligt att jag vet inte vad...

Svar på tråden Varför "tillåter" ni föräldrar era barn och tonåringar sola med string-bikini?