Inlägg från: Anonym (H33) |Visa alla inlägg
  • Anonym (H33)

    Vad tycker du om din partners fitta?

    Anonym (Bäst) skrev 2020-06-29 15:24:22 följande:

    Det är min sambos bästa kroppsdel utan konkurrens. Finns för övrigt en del kilon för mycket, men gör inget då hon har en våt och kåt fitta som längtar efter min tunga och hårda kuk. Härligt när sammandragningarna kommer när hon får orgasm och fittan kramar kuken. Då fyller jag henne med sperma och hon blir ännu blötare. 


    Är bara fittan våt och kukvillig är det rätt många skavanker man kan han överseende med helt klart! Bara fortsätta spänna på henne!
  • Anonym (H33)

    Har två olika KKs för tillfället. Den ena har lite tightare, snyggare och skönare fitta, men den andra blir så in i helvete våt! Gillar verkligen båda, men helst kunde dom få kombinera sina egenskaper lite mer :P

    Klagar inte dock, båda är fantastiska!

  • Anonym (H33)
    Anonym (Partnern har penis) skrev 2020-08-06 20:52:32 följande:

    Min partner har en penis. Men jag är inte så förtjust i min egen f*tta. Tänk dig att du har några skivor bacon och en jordgubbe och så tejpar du detta på en normal kvinnas underliv. Baconet är blygdläppar och jordgubben är klitoris.

    Jag vill så gärna kunna ha leggings på mig för om jag får säga det själv har jag snygg röv och fina ben. Jag har gymmat i över tio år just för de benen och den röven. Men vi snackar inte ens kameltå här utan testa med just bacon och jordgubbar innanför snäva byxor och se hur det ser ut.  

    Har jag fel sorts trosor på mig så letar sig alltid nån av baconskivorna ut från kanten och blir skavd eller så. Det är som att det ser ut som jag har en elefantf*tta, fast själva hålet är stramt. Tror jag. min fästman säger det iaf. men han älskar ju mig så han säger nog lite vad som helst för att jag inte skall bli ledsen.

    Att ha en jordgubbe till klitoris har sina fördelar. Även min fästman som har väldigt lite sexuell erfarenhet innan mig kunde hitta den direkt. Så det behövs inte särskilt mycket färdighet från mannen för att sex skall bli väldigt bra ändå.


    Eeh, jag tycker att det där låter som en helt sagolikt fantastisk fitta! Ju mer som hänger ut och syns, desto bättre - tycker jag! =) 
  • Anonym (H33)
    Anonym (Partnern har penis) skrev 2020-08-06 21:08:06 följande:
    Det funkar rätt ok när jag är naken. Då kan den vara ok. Inte fin, men ok.

    Men tänk såhär, att din penis är som en falukorv. Det förstår jag att män ibland önskar att de var utrustade med, men hur skall du klä dig för att den inte skall bli skavd eller synas? Att ofta behöva rätta till den för att inget skall klämmas tex. i en maskin på gymmet? Att behöva pilla den rätt flera gånger bara under en halvtimmes promenad om du använder fel sorts underkläder?

    mm alltså jag förstår att det är sjukt jobbigt för dig! Är inte det minsta avundsjuk på alla besvär du har. Vill bara säga att det finns dom (jag) som tycker sånt är sjukt sexigt, så det är inte Bara av ondo tänker jag =)


    Nu har jag inte sett den, men jag skulle säkerligen tycka att den var sjukt fin!

  • Anonym (H33)
    Anonym (Partnern har penis) skrev 2020-08-06 23:18:15 följande:
    Sjukt jobbigt är det inte, mer som lätt jobbigt numera. När jag växte upp tyckte jag det var jobbigt, alla såg ut på ett visst sätt men jag annorlunda. Tänkte att jag skulle "odla" könshår och dölja fiffi med, men det täcker inte ändå och blir inte så långt. Trivs bättre vaxat/rakat. Så struntsamma. Jag har tittat lite på porr och där finns det ibland tjejer som ser ut som jag, det är trevligt på något sätt. Inte för att jag gillar porr egentligen utan pga. komplex.

    Och...här sitter jag och diskuterar mina underlivsproblem med främmande män på internet:D Jag har ändå kommit rätt långt med detta:D

    Well, hur man nu definierar "sjukt jobbigt" i det här sammanhanget, men det vet du nog bättre än jag :P


    Trist ändå att det blir sådär, att man tror att man är annorlunda för att man bara får se en variant i skolan och så. Hade ett ex för en del år sedan som hade läppar som hon kunde dra ut längre än sina fingrar - hon hade också extremt mycket komplex för dom och ville inte visa hur hon såg ut först. Men efter ett tag blev hon modigare och det blev bättre och bättre när hon började inse att det inte är något fel - we just look different =)


    Och om det är ett steg framåt eller ett steg bakåt för dig, det får du avgöra själva :P Men att det inte är så dramatiskt för dig att snacka om det (antar jag?) är ju ett gott tecken iaf ;)

Svar på tråden Vad tycker du om din partners fitta?