Inlägg från: Anonym (va?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (va?)

    Vara med en gift man?

    Mr1970 skrev 2020-07-01 13:08:04 följande:
    Vet egentligen inte om du gör "fel" i den bemärkelsen.. Tycker ju den som har ett förhållande/sambo/gift som gör ett moraliskt fel i så fall. Men jag är själv 49 och på väg ur ett krångligt förhållande och har börjat snegla åt andra. Låter lätt att bara lämna nån, jag vet, men det ligger mycket annat bakom med. Jag skulle aldrig kunna vara otrogen själv bara för sexets skull och sedan fortsätta vara med min partner. Men jag tror..eller rättare sagt vet nu att lusten börjar trycka på och att det skulle vara lätt att träffa nån för bara sex om det gick och det var ömsesidigt från båda. Så jag tycker kanske inte man borde ha dåligt samvete om i huruvida felet ligger.
    Alltså, hur resonerar du egentlige?

    Du tycker att den som bedrar sin partner är den som gör fel, men den som medvetet deltar i bedrägeriet gör inte alls fel? Resonerar du så i alla sammanhang eller bara otrohet? Är det helt ok att delta i vad som helst och man är helt oskyldig för man bara deltog?

    Ok så du är på väg ur ett förhållande och kåt på nåt nytt och därför är allt otrohet ok och inte något man ska ha dåligt samvete... du tror inte att det är ett väldigt lägligt sammanträffande att otrohet är helt ok just när det passar dig bra men inte annars?
Svar på tråden Vara med en gift man?