• Lisa says
    Thu 2 Jul 2020 13:55
    2535 visningar
    50 svar
    50
    2535

    Gör en "för stor" ont eller vad beror denna reaktion på?

    Ja, det gör ont. Och är obehagligt. Man känner direkt att den kommer åt i ett område där den inte ska vara. Det spelar ingen roll om den är grov eller inte, det är längden som är problemet och det känns otäckt eftersom den kommer åt livmodertappen. Det påminner om att ta cellprov för livmoderhalscancer med en stor tops hos gynekologen, vilket är typ det sista man vill tänka på i den situationen...

  • Lisa says
    Thu 2 Jul 2020 17:42
    #15
    Anonym (17 cm) skrev 2020-07-02 15:16:01 följande:
    Klart hur grov den är bör vara relevant på något plan. Precis som killar så har tjejer olika storlek på sina hål. Vissa måste man verkligen ta det väldigt väldigt lugnt med då de är ganska trånga medan vissa glider man bara rakt in.

    Nu är det såklart också stor skillnad på en penis och ett barn, natt och dag räcker nästan inte som jämförelse. Men om en penis är precis lika bred som hålet så behövs den knappt töjas. Är den en del större än hålet så måste man ta det lite lugnt och låta den hänga med, för annars lär det göra ont.
    Grovleken är en helt annan sak. Ja, kör man in för snabbt innan tjejen är våt gör det såklart ont vid ingången och händer ju också att det blöder. Det funkar inte för nån. Men det är ju en annan smärta.

    Men kommer killen in för långt, vilken ju kan hända i vissa positioner, får man en obehagskänsla när det är i livmodertappsområdet, eller direkt ont, det beror lite på hur långt den når och hur det går till. Jag har aldrig varit med om att en kille märker det dock. Som tjej har man kanske mest flämtat till för det är en väldigt direkt och intensiv känsla, och så ändrat lite på ställningen så det inte händer igen. Har svårt att gissa vad det annars skulle vara, mest nerver för njutning är ju utanför och i slidmynningen.
Svar på tråden Gör en "för stor" ont eller vad beror denna reaktion på?