• Anonym (L)
    Sun 12 Jul 2020 12:02
    2283 visningar
    14 svar
    +1
    14
    2283

    Flytningar från penis med andra symptom. Kvarstående symptom efter behandlad Mycoplasma genitalium.

    Hej!

    Låter inge vidare ts, lider med dig! Hoppas verkligen du blir bättre snart.

    Spontant låter det som svamp ändå, vilket är väldigt vanligt att få i samband med antibiotikan. Men det låter också som att det är någon infektion som sitter kvar.. Du borde ringa vårdcentralen igen för att få ta nya prover för att få veta säkert vad det är.

    Annat som är värt att veta: kosten är viktig - äter du mycket socker? Det kan ge mer flytningar och även svamp gillar socker. Hygien - att inte använda tvål då det torkar ut och gör att det naturliga ph-värdet rubbas (och då gör det lättare att få infektioner).

    Det är vanligt att det kan ta några veckor innan det läkt helt. Men du kan ändå ring vårdcentralen igen och vara lite på. Du ska inte behöva gå runt och må dåligt!

  • Anonym (L)
    Thu 16 Jul 2020 14:28
    #10
    Anonym (Magnus) skrev 2020-07-15 22:32:02 följande:

    Trikomonas-testet var negativt. Jag har alltså inte det. Nu vet jag inte om jag ska ta Flagyl ändå (om jag kan få tag på det på något lagligt sätt) så har jag liksom gjort allt jag kan (Flagyl är de tabletterna man tar mot trikonomas) eller om jag bara ska försöka släppa detta nu och hoppas på att symptomerna upphör. Det känns varken kul eller fräscht att ha bland annat flytningar och inte veta om och när alla symptomen försvinner.


    Om testet visade negativt skulle jag starkt avråda ifrån att ta Flagyl, symptomen kommer troligtvis inte försvinna och det finns risk att du får andra biverkningar.

    Jag förstår hur du känner! Och jag förstår hjälplösheten i att inte kunna göra något som gör det bättre.

    Intressant ändå det du skrev om socker. Kanske är det något att testa, att vara utan under en period?

    Annars skulle jag, om jag var du, ha lite is i magen 1-2 veckor för att se om det blir något bättre. Om inte - ringa vårdcentralen igen.
Svar på tråden Flytningar från penis med andra symptom. Kvarstående symptom efter behandlad Mycoplasma genitalium.