Inlägg från: Fruffe |Visa alla inlägg
  • Fruffe

    Bf April 2021

    Hoppar gärna också in.

    Plussade igår och har BF 19 april.

    Har ett MA i bagaget så dessa veckor nu framöver kommer vara jobbiga... men men bara att försöka vara så positiv som möjligt.

    Vet ni om man kan få ett tidigt ultraljud om man haft ett MA?

    Det hade ju varit såååå skönt Isf...

  • Fruffe

    Hej alla!

    Jag går gärna med i en fb grupp men vill först göra ett tidigt ultraljud så jag vet att det är något. Efter MA senast så känns det säkrast. Men vore ju kul om någon startade en. Är i vecka 5 (4+5) och ska göra ett ultraljud i vecka 8 (7+0).

    Grattis till alla!!!

  • Fruffe

    Hallo!

    Jag gjorde nipt i onsdags, har någon här gjort? Hur lång tid tog det att få svaret? Jag har fått så jag kan ligga in på en portal med bank id.

    Ni som gjort, har ni tagit reda på kön?

  • Fruffe
    Anonym (Mjao) skrev 2020-10-10 08:43:38 följande:

    Hej, jag har gått igenom den väntan precis. Fick tillbaks svaret igår och det såg bra ut. Exakt 10 dagar efter runt lunch igår fanns det ett svar i portalen. Lycka till - det va en jobbig väntan! Men nu så skönt! I portalen finns det en knapp ?se kön? - jag och mannen tryckte på den tillsammans igår så vi vet nu :)


    Okej!! Jag gjorde mitt i onsdags på morgonen. Förhoppningsvis fredag då... eller måndag... hoppas verkligen fredag. Känns som väntan är en evighet. Skönt för er att allt såg bra ut!! Haha den där knappen kommer vi ju också trycka på.. man kommer ju inte kunna hålla sig. Haha!
  • Fruffe
    brallison skrev 2020-10-12 09:10:52 följande:

    Hej!

    Jag har också gjort mitt i onsdags - nu väntar på svaret. De ska ringa och/eller mejla resultatet, så fr o m onsdag ska man vara spänd, haha.


    Ja men då är vi spända ihop! Var gjorde du ditt test? Jag ska logga in på en hemsida för resultat och de sa att de bara ringer om de är ett besked som kanske inte är bra. Men det kanske är olika på olika ställen i Sverige?

    Håller tummarna för att vi får fina resultat!!
  • Fruffe
    Angelicabon skrev 2020-10-14 18:49:48 följande:

    Hallo!

    Är det någon som kika kön tidigare än på rul v.19? Vi har bokat tid på en privat klinik för att sambo ska få vara med. V. 16+0 är tiden bokad. Vi hoppas (!!!) att det inte är för tidigt att se =))


    Vad kul! Håller tummarna!

    Vi valde och göra nipt och då får man reda på kön också. Så väntar spänt på resultat..
  • Fruffe
    brallison skrev 2020-10-19 11:26:02 följande:

    Har du fått nåt svar än? Inget här och jag sitter och kan inte bestämma om jag ska ringa dem idag eller på onsdag (imorgon blir det 14 dagar sen jag lämnat blodprovet) Vill inte vänta men vill inte störa för tidigt heller - hur ska jag göra?


    Jag fick på morgonen i fredags! Vi väntar en frisk liten flicka. Enligt Karolinskas hemsida ska det ju max ta 14 dagar? Shit, fattar att det är en jobbig väntan. Håller tummarna för att det kommer imorgon!
  • Fruffe

    Jag ska på RUL om en vecka och längtar typ ihjäl mig. Känns inte som att magen har kommit, ingen direkt ?kula? liksom. Ser mest ut som jag ätit lite mycket bullar på sista tiden Haha. Har gått upp ca 4 kg sen inskrivning dock slutade jag även röka när jag plussade också... kanske därför man är extra sötsugen hela tiden Haha! Har ni andra fått synliga magar?

  • Fruffe
    brallison skrev 2020-11-12 07:39:19 följande:

    Min mage nu ser ut som den gjorde i v. 30 förra graviditeten Rädd att föreställa mig vad det blir till slutet av denna graviditet


    Jag antar att alla är olika och om du redan varit gravid tidigare så är det väl vanligt att den kommer tidigare? Detta är min första graviditet så kanske därför också hehe. Men blir mysigt när man får en liten kula sen...
  • Fruffe

    Jag är kanske sen på bollen men finns det plats i någon fb grupp eller? Känns som den kanske används mer än denna. Kul o diskutera och höra era resor.

    Vem skriver man till?

  • Fruffe

    Skriver igen då jag inte fick respons förra gången. Finns det plats i någon Facebook grupp? Vem skriver man till isåfall?

  • Fruffe
    Anonym (Symtom) skrev 2020-11-21 13:10:49 följande:

    Finns en som heter BF april 2021, dock är det en stor grupp. Hade också en total urspårning igår gällande kön men kan vara lite spännande att följa drama. Själv höll man sig på vettigt avstånd. förutom det så har det varit en bra grupp!


    Tack för svar! Haha drama drama... well, alla är olika o tycker olika så det är väl bäddat för lite drama. Skämt o sido, jag kollar längre bak i gruppen och ser om jag hittar något. Dock undrar jag om ens vänner kan se att man gått med i en sån grupp? Syns det liksom? Jag har inte gått ut offentligt med min grav så är lite nojig.
Svar på tråden Bf April 2021