Inlägg från: Anonym (Mjao) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mjao)

    Bf April 2021

    Hej,

    Gjorde vul idag och har berättat för barnen att bebis är på G. Ett barn som hoppade av förtjusning och en som grät. Vi hade väntat oss båda reaktionerna.. ????

    BF är den 8 april, så v 9 nu då.

    Har haft sååå ont i magen, inte som mensvärk utan i typ tarmarna, hoppas verkligen det är på väg bort nu. Annars väldigt svullen. ????

  • Anonym (Mjao)

    Nostalgity - vilken graviditet du har varit m om. Har dock inte samma erfarenhet, jag hoppas bara nu att m barn nr 3 så ska FL gå fortare... mina ha hållt på så länge. Men hoppas det blir bättre för dig denna gång.!!!

    Jag har ringt in, mest för att jag tänker att de har nog uppbokat lite. Jag bad dock om att inte behöva gå på ngt hälsosamtal så slapp det. V 11 har jag min inskrivning. Tänkte det va rätt sent då jag ska göra kub oxå vilket jag tänker bör vara runt 13. Men jag vet inte...vad man glömmer alltså. 7 år sedan förra graviditeten och har ingen koll på när man gjorde vad...

  • Anonym (Mjao)
    Nostalgity skrev 2020-08-29 11:07:54 följande:

    Min första och andra graviditet var helt normala, lite foglossning men inge allvarligt. Första barnet tog 8 timmar på sig på bf+13, andra barnet 3,5 timma på 37+6 och tredje kom med raketfart på bf+12. Så det är pojkarna i denna familj som är lite sega haha. Jag har aldrig gjort kub etc. Vet bara att vi fick ett tidigt ul vecka 12, förra gången, då dom startade nytt projekt i vårat län.

    Ja, då kanske man ska ringa lite tidigare ändå?


    Beror säkert på var man bor etc men här tar det nog ett - två veckor iaf innan det finns ledig tid..jag vill gärna kunna välja lite.:)

    Här erbjuds alla kub on Man vill....då få Man UL oxå.
  • Anonym (Mjao)
    Producenten skrev 2020-09-07 19:18:49 följande:

    Jag upplever stor skillnad i magstorlek om jag jämför med min första graviditet. Då märkte jag skillnad först i vecka 13 (kunde inte knäppa jeansen), men jag kunde utan problem dölja gravidmagen under oversize-skjortor till vecka 22. Den här gången fick jag överge mina vanliga jeans redan i vecka 9 och jag tycker att magen syns redan nu (i vecka 10). KAN det verkligen vara så att gravidmagen syns redan, eller är jag bara svullen och förstoppad? Haha.. jag är iaf glad att jag jobbar hemifrån så att jag inte behöver oroa mig för att chefen och kollegorna ska se magen. Vi ska jobba hemifrån åtminstone året ut, så jag kan dölja detta rätt länge om jag skulle vilja hehe. Nån mer som också upplever att det syns redan?


    Samma här!! Det är mitt största beskymmer, magen är jättestor och då jag är i v 10 så är det såklart inte ngn bebis där även om det ser ut så ;). Problemet är att magen spökar generellt, öm och gasig och det är ändå lite småjobbigt. Känner inte igen det från mina övriga graviditeter. Sitter oxå hemma och jobbar och tackar övre makter för det... haha. Har beställt mammabyxor annars är det mjukisar som gäller... pga större om midjan men magen (tarmarna) ömmar så det går inte m tajtar grejjer.

    Annars ömmar brösten och jag är få trött av mig, hänger mest i soffan om kvällarna.

    Är det ngn som är 38 år här?
  • Anonym (Mjao)
    Producenten skrev 2020-09-23 18:24:19 följande:

    Jag är nu i vecka 12 (11+4) och mår fortfarande illa och är extremt trött. Så fort jag har det lite lugnt på jobbfronten passar jag på att ta en tupplur (jobbar hemifrån). Aptiten är inte på topp ? vår tvååring äter bättre än vad jag gör för tillfället. Jag gjorde vul förra veckan och det är en livlig liten krabat där inne. Imorgon är det dags för KUB UL, jag håller alla tummar och tår för ett bra resultat!

    Jag har Facebook, men jag gillar anonymiteten här på FL, så jag stannar nog här.


    Jag är 11+6 :)

    Spännande m Kub, jag ska nästa vecka. Har gjort ett bil tidigare.

    Jag stannar gärna kvar här på FL iaf om ni är på.

    Jag mår annars rätt bra nu, har köpt träningskort och tänkte försöka bli lite starkare innan det är helt kört. Få se hur länge jag klara :). Haha

    Jobbar hemifrån och smyger ganska mkt m detta. Blir en ganska oväntad sladdis - så kommer chocka en del (och även ställa till det lite). Så ligger lite lågt, dock ser jag ju gravid ut så måste ha rätt pösiga kläder alltså, fler m magar som syns?
  • Anonym (Mjao)
    Producenten skrev 2020-09-24 12:08:41 följande:

    Nu har jag gjort KUB och fick ett bra resultat! :)

    Ang frågan om magen syns. Ja, här började det synas redan i vecka 10. Min förra graviditet (första barnet) syntes det inte förrän efter vecka 20, så det är jättestor skillnad. Jag var på släktkalas i söndags och släktingarna såg gravidmagen så fort jag kom innanför dörren, alltså innan jag hade hunnit berätta den glada nyheten. Nästa vecka tänker jag berätta för min chef.


    Kul och skönt för dig!!

    Samma här, första barnet berättade jag det v 18 och nu så sprang jag på en kollega för 2 v sedan som frågade om jag va gravid. :) familj berättade jag det i v 9 redan, svårt att klä sig alltså!
  • Anonym (Mjao)
    Linkaa skrev 2020-09-30 19:53:04 följande:

    Kul med någon fler i gruppen! Jag stannar här iallafall:)

    Jag väntar mitt andra, jag har en liten fundering, tror ni att man kommer behöva en syskonvagn? När den här bebben anländer så har vårat första precis fyllt 3, tänker främst om man vill ta någon längre promenad så blir det ju lite tufft för en 3 åring att gå själv eller stå på en stå bräda, men samtidigt kanske det är helt bortkastat, hur tänker ni? :)


    Min första va några månader yngre (än din)när lillebror föddes.Men vi hade ståbräda först,hatade det.Kom förlångt ifrån vagnen med ett barn emellan så efter 2 veckor köpte jag en syskonvagn.Bästa köpet och hade den i 2 år....men gissar det beror mkt på vad man gör.Jag bor centralt och gick mkt och även handlade och då kunde jag lasta i den andra delen.Vi hade även cykelvagn oxå.

    Denna gång har vi sålt av allt i vagnväg och även allt annat.Blir till att börja på nytt.hej hej blocket säger jag!
  • Anonym (Mjao)
    Enmsik skrev 2020-10-02 08:27:55 följande:

    Ni som är gravida med andra barnet ett fler. Hur kommer ni ihåg andra graviditeten med att känna livmodern? Med första kände jag livmodern i vecka 14 (när jag var kissnödig på morgonen). Nu med andra så kände jag den imorse redan i vecka 11 (10+3). Känns tidigt ändå eller kan det vara så med andra barnet? :)


    Är i vecka 14 nu och har kännt det iaf 2 veckor! :)
  • Anonym (Mjao)
    Enmsik skrev 2020-10-02 15:15:22 följande:

    Tack då känns det ändå lugnt! Var kanske sen med första. Åå andra sidan visste jag inte så mycket då vad jag skulle leta efter och hur det skulle kännas. :)


    Fast jag känner den bara vid det läget du berättat, på morgonen innan jag kissat :)
  • Anonym (Mjao)
    Linkaa skrev 2020-10-04 17:28:50 följande:

    I vilken vecka tänker ni berätta på jobbet? Jag är så kluven när jag ska berätta, gick precis in i vecka 13..är det tidigt att berätta redan nu?


    Berätta om du vill, jag är v 14 och väntar gärna m att berätta. Jobbar hemifrån så kan mörka några veckor till... inväntar svar från nipt först. Hade jag varit på jobbet hade jag dock inte kunnat mörka det, syns rätt mkt..
Svar på tråden Bf April 2021