• Tecum

    Vi som blev över

    Utseende har väldigt liten betydelse för tjejers möjlighet att få en man. Jag tror istället att otrevliga kvinnor och osäkra män har svårast att få någon.

  • Tecum

    Jag tolkade det som att TS är ute efter en fast partner, inte ett ons? Jag tänker på rubriken, "vi som blev över." Men jag kanske har fel.

    För i det sammanhanget spelar utseendet mindre roll, i synnerhet för killar. Det påstår jag oavsett undersökningar. I undersökningar har män svårare att formulera vad de är ute efter hos en kvinna, då är det lättast att dra till med "bra utseende, fin kropp". Kvinnor är mer verbala.
    Och där har vi förklaringen till att en "jobbig" kvinna får en massa ligg men inte upplevs som flickvänsmaterial.

  • Tecum
    Anonym (Anon) skrev 2020-08-02 10:51:23 följande:
    Jag tror, till skillnad från vissa i denna tråd, att det finns en hel del "fula" kvinnor som aldrig får ligga eller hamnar i ett förhållande. Det är en mytbildning som vissa män håller vid liv att en kvinna kan se ut hur som helst, att det räcker med att du är en vandrande ok personlighet med f*tta så kan du få en man utan större ansträngning. 

    Däremot tror jag ofrivilliga singelkvinnor är bättre på att hantera sin ensamhet, fyller livet med andra saker t.ex. engagerar sig i föreningslivet, har hobbys, skaffar husdjur, har goda vänskapsrelationer etc och "går vidare med livet" på ett annat sätt än vad män gör. Och vad gäller den sexuella biten så finns det kvinnor som tar hand om den biten själv och har bättre sexliv än en kvinna som är i ett förhållande med en man.

    Så dessa kvinnor syns inte på samma sätt eftersom dom t.ex. inte sitter och skapar bittra trådar på diverse internetforum eller lägger x timmar per dag på att spy ut sitt manshat där dom utkräver att män ska ställa upp som sexslavar utan lever ett helt ok liv istället med substans och innehåll, trots sitt ofrivilliga singelliv. 

    Kan tillägga att jag är man. 
    Jag tror att ofrivilliga singelkvinnor är bättre på att dölja sin ensamhet, både för sig själva och för andra. De intalar sig att de valt själva och att de har det bra. Men innerst inne är de lika bittra och dömande som de incels som skriver här, bara inte lika utagerande. Det i sin tur beror nog på att de omedvetet "skäms" över sin ensamhet och tycker också att "en kvinna borde alltid kunna få någon man".

    Jag hävdar fortfarande att personligheten är avgörande för om en kvinna hittar någon eller ej, både som sexpartner eller till förhållande. För män är osäkerhet, och oföretagsamhet ett hinder, för kvinnor fientlighet och ett utagerande sätt.
  • Tecum
    Anonym (50/50) skrev 2020-08-02 14:04:48 följande:
    Jag är trevlig och lättsam,och ödmjuk.Ser ok ut,får lätt nån efter mig i dating/krogen.Men jag har inte träffat den rätta.Jag kanske är för känslig och inte litar på män.Då drar dom fortare än något annat.Jag har inget värde,för det för världen är full med kvinnor .
    Men du har ju inga problem att få män, det är att du inte vågar lita på någon, vågar inte satsa och misslyckas. Eller att den man du vill ha inte stämmer med de du träffar. Men så länge du har valmöjligheter kommer det att lösa sig!
Svar på tråden Vi som blev över