Inlägg från: Anonym (Tuppis) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tuppis)

    Tycker ni män att tjocka kvinnor är sexiga?

    Svarar väl nej på frågan eftersom jag inte tycker sexighet sitter i om man är tjock eller smal. Jag är ganska smal själv och har väl alltid dragits till de med typ samma kroppsform ända till nyligen då jag börjat umgås med en lite mullig kvinna. Dock så är hon inte bekväm med sin vikt själv och har börjat sin resa till den kroppsform hon vill ha. Gillar henne för den hon är!

  • Anonym (Tuppis)
    Anonym (Mmm) skrev 2020-07-27 23:17:55 följande:

    Tjejer eller kvinnor som är bekväma i sig själv är attraktivt i mina ögon. Det förändrar hela utstrålningen. Sen kan de vara smala stora platta kurviga. Inte alla smala eller alla runda såklart, jag vill ha rätt personliga utstrålning och ett sött ansikte. Kvinnor är så vackra. Förstår inte hur kvinnor kan attraheras av män, men läser man alla trådar om män som aldrig får ligga så verkar kvinnorna hålla med mig. De drar det kortaste strået i dejtingvärlden


    Precis så tycker jag också, bra skrivet!
  • Anonym (Tuppis)

    Nu tycker jag ju att tråden spårat ur en aning men om ni lyssnar på vad ni säger allihop så säger ni faktiskt samma sak..... Fast på olika sätt. Hårda fakta är att om man stoppar i sig mer energi än man gör av med så lagras det i kroppen. Sedan kan man av olika anledningar vara hungrig och stoppa i sig mer än man gör av med men också tvärtom, öka förbränningen men inte ha någon hungerkänsla och då går man ner i vikt.

    Sedan finns det väl tusen saker som påverkar, som ni nämner så psykiskt tillstånd, mediciner, humör osv

    Men en sak som många glömmer bort är att man inte ska döma andra förrän man vandrat några mil i deras sandaler (gammalt indianordspråk).

  • Anonym (Tuppis)
    Anders 386 skrev 2020-08-03 13:25:03 följande:

    Du är dåligt informerad. Det där med kalorinetto in-ut är gammal förlegad vetenskap. Det är så mycket annat som påverkar. Ämnesomsättning, tarmflora, gener, födans sammansättning m.m.

    Den gamla vetenskapen förlitade sig bara på antaganden utifrån de bristfälliga kunskaper man hade förr. Det låter logiskt utifrån en bristande kunskapsnivå - men idag finns en större kunskap om hur kroppen fungerar. Och numera är det bara dom med bristande kunskaper som håller fast vid den gamla teorin. 


    Jag må vara gammal eller ännu värre än så men skulle vilja ha förklara för mig hur tex 500 kCal skulle kunna ändras till att vara 4 eller 600 kCal. Hur förvandlar kroppen den energimängden till mer eller mindre?

    Skrev det tidigare att ni diskuterar samma sak fast olika ändå. 500 kCal som man stoppar i sig är väl individuellt vad kroppen gör med som beror på vad ni skrivit ovan. Alltså metabolism, tabletter hur man mår osv osv

    Och sedan för att få i sig den energimängden så räcker det med att äta en semla typ och man får gå hungrig en stor del av dagen. Ska man stoppa i sig samman energimängd med gurka så lär man ju få äta kilo is men vara mätt hela dagen.

    Med det här hoppas jag att alla förstår att jag inte vill klanka ner på någon utan bara beskriva energi in och energi ut på ett lättfattat sätt. Och som jag skrev, vad kroppen sedan gör av med energin man tillför är vääääääldigt individuellt.
Svar på tråden Tycker ni män att tjocka kvinnor är sexiga?