Inlägg från: Anonym (Anna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anna)

    Sur på min pojkvän. Han förstår mig inte.

    Är också särbo. Vi prioriterar att involvera varandra i det som händer. Hade min särbo hjälpt nån att flytta, så hade jag absolut hjälpt till jag med. Då umgås man ju och gör nytta samtidigt. Ibland går nån av oss på aw på fredagar, men annars brukar vi göra det mesta ihop på helger.

  • Anonym (Anna)
    Anonym (.) skrev 2020-07-30 13:57:56 följande:

    Hade ont i ryggen till följd av mitt jobb och kände inte alls för att hålla på och hjälpa någon att flytta på min lediga tid.


    Jag förstår att man inte flyttar bokhyllor när man har ont i ryggen, men det om man ser det som ett sätt att umgås och tar nån kasse här och där och försöker kanske fixa lite kaffe så kan det ju bli kul ändå. Jag har nog tyckt att min kille var en slappis om han inte ville flytta på en helg. Vi hjälper varandra med tråk som målning, tvättning av fasad, gräsklippning osv eftersom vi tycker att det är rätt kul så länge man är tillsammans. Vad ska man annars göra? Streama tv-serier och dricka öl? Vi gör förstås sånt med, men viss aktivitet är väl bara härligt?
  • Anonym (Anna)
    Anonym (.) skrev 2020-07-30 14:32:04 följande:

    Men jag har jobbat jättemycket och långa dagar och är trött, både kroppsligt och mentalt så jag kände helt enkelt inte för att göra sådant nu. Så är det.

    Slappis? Jag gör mycket på min fritid och jobbar som en tok.. jag är allt annat än en slappis.


    Jag sa inte att du var en slappis, men jag skulle tycka att min kille var det om han inte hjälpte till när min syrra flyttar. Jag jobbar mer än heltid och är ensam med ansvar för barn och radhus, så jag vet vad det är att vara trött, men jag förstår också att andra inte är som jag. Jag tycker att jag blir ännu tröttare av att slappa.

    Om han inte vad dig hänga med till syrran, så kan jag förstå om du blev sur, men jag skulle ha blivit lite sur i alla fall om jag var han och bad dig att ställa upp och du inte ville. Det blir ju en diss mot syrran om inte annat.
  • Anonym (Anna)
    VickanD skrev 2020-07-30 14:33:57 följande:

    Fast varför ska hon hjälpa HANS vänner och hans syster på sin lediga tid? Om man nu jobbar hårt så kan det väl vara skönt att bara vila och ta det lugnt när man väl är ledig? Speciellt om man dessutom har ont i ryggen.

    Nåväl, oavsett så skulle han ha berättat om sina planer innan hon åkte till honom.


    Det är inget man måste göra, men något jag i alla fall skulle ha velat hjälpa till med. Jag har varit med och målat om min särbos hus halva semestern eftersom jag vill vara med honom och blir glad av att hjälpa till. Igår meckade han ihop en tv-bänk och installerade tv åt mig, helt utan egen vinning eftersom han ville. Det känns normalt att vilja hjälpa varandra i en relation.
  • Anonym (Anna)
    Anonym (.) skrev 2020-07-30 14:43:17 följande:

    Han bad mig inte, för han visste redan att jag inte orkade göra det. Vadå Diss mot syrran?? Kan man inte ens få vara trött och vilja vila? Det var han som dissade mig hela helgen och inte berättade nåt. Inte jag.


    Jag tror att du och jag ser olika på saken. Så kan det absolut vara och det är förstås ok.

    Beroende på hur länge man varit ett par, hur väl du känner syrran osv tycker jag att det kan vara en diss att inte hjälpa till.

    Hur som helst är det väl klokt att ni pratar igenom vad ni värderar i er samvaro och om det bara är häng på tumanhand som gäller för dig och han vill vara mer involverad med andra får ni kompromissa.
  • Anonym (Anna)
    VickanD skrev 2020-07-30 14:48:32 följande:

    Fast varför ska hon ens vilja hjälpa honom när han är så respektlös att han inte ens kan berätta om sina planer _innan_ hon kommer dit?

    Självklart ska man hjälpa andra, men det är inte ett dugg konstigt att man kanske inte orkar det varenda gång på sin lediga tid. Ts kanske har ett extra krävande jobb och hon kanske är en person som faktiskt behöver få vila och ta det lugnt för att ladda om batterierna. Det är inget fel med det och det är inte konstigt.


    Nej, det kan vara rimligt att ladda batterierna, men det är också rimligt att göra saker gemensamt.
Svar på tråden Sur på min pojkvän. Han förstår mig inte.