• Anonym (Anna)

    Utesluter min dotter

    Hur länge har ni varit sambo? Det spelar lite roll i frågan tycker jag.

  • Anonym (Anna)
    Anonym (Ledsen) skrev 2020-07-30 18:21:28 följande:

    En flygstol till en lägenhet som dom äger. Vi smsade och jag berättade lite hur det låg till med min dotter och inte ens då frågade dom om hon skulle åka med, om det var för dyrt så kunde dom sagt de och jag betalade hennes biljett.

    Känner varför säger inte min sambo något när han vet hur det ligger till då blev jag så besviken. Sen när jag frågade om han skulle lämna sin dotter ensam i en vecka om hon inte hade någon mamma då svarade han nej då blev jag så jäkla besviken och arg!!! lixom vad är det för skillnad på min och din dotter dom är lika gammla! Nu var inte hon heller medräknad i resan men bara tanken.

    Ja precis!, jag kanske inte har några semesterdagar eller jag kanske planerat något annat så mina dagar inte räcker till den resa

    Hon hade köpt biljetter till Maj nästa år utan att ens fråga mig. Jag fick bara ett sms planera in semester dom här datumen du får en resa i födelsedagspresent något i den stilen.


    Om hans jämnåriga dotter inte ska med så kan väl tjejerna hålla varandra sällskap och hennes mamma titta till dem och kanske lämna en lasagne eller så? Jag tycker inte att det var taskigt att lämna din dotter utanför om även hans blev utelämnad.
  • Anonym (Anna)
    Anonym (Ledsen) skrev 2020-07-30 18:30:49 följande:

    Om kontakten var så så visst hade det fungerat. Jag har träffat hans barn några gånger kontakten mellan han och barnens mamma är inte bra och inte mellan pappa och bannen heller.

    Invecklat och rörigt


    Aha, på det viset. Jag förstår att du inte är glad över situationen, men det hade ju varit ännu mer förödande för hans dotter om hon blev utesluten, men inte hans bonusdotter.

    Inte för att det hör hit, men jag bodde ensam i Göteborg som 16-åring och for inte illa av det, så det kanske vore en spännande utmaning för din dotter att testa att rå sig själv.
Svar på tråden Utesluter min dotter