• minnie768

    IVF Sahlgrenska under Covid19

    Som rubriken lyder, är det fler som fått kallelse och väntar på att få komma igång med IVF på Sahlgrenska nu under pandemin?

    Detta har ju innefattat en del ändringar då de egentligen vill att så få som möjligt besöker sjukhuset. Jag och sambon ska ha första uppstartsmötet om 1,5 vecka drygt, ett web-baserat. Även mitt bm-möte är web-baserat??

    Är det någon som varit i kontakt med dom och vet mer om hur allt nu går till rent praktiskt? När kan vi förväntas vara igång? När ska vi skicka in pappren? Ska vi skicka in allt vi ska signera eller bara några av dem? Ska vi inte göra någon mer undersökning innan behandlingen startar? I de pappren vi fått hemskickat står det bara att pappren ska tas med på läkarbesöket.

    Mycket frågor och funderingar och hittar ingen information om detta, bara "vanlig" info om hur det går till under normala omständigheter och inte under pandemin.

    Kanske (förmodligen?) är det liknande på andra mottagningar, då får ni gärna svara också :) 

  • Svar på tråden IVF Sahlgrenska under Covid19
  • minnie768
    Manga skrev 2020-08-05 13:17:00 följande:

    Väntar också på att få börja ivf på Sahlgrenska. Skickade in egenremiss i mars, fått en bekräftelse på att den mottagits men inte hört något sen dess. Vi har redan gjort en fertilitetsutredning på annan mottagning, journalutdrag har skickats till Sahlgrenska.

    Hur länge fick ni vänta innan ni fick en kallelse?


    Vår remiss skickades in i januari 2020, då trodde Sahlgrenska att vi skulle bli kallade i maj/juni men pga pandemin och att de stängde ner förlängdes kötiden tyvärr så vi blev nu kallade i augusti med start i oktober. Så om de kan fortsätta i samma takt som nu bör ni alltså bli kallade i okt med start sedan i dec förhoppningsvis. Håller tummarna för det :)
Svar på tråden IVF Sahlgrenska under Covid19