Inlägg från: Drottningen1970 |Visa alla inlägg
  • Drottningen1970

    Jag hatar barnvecka

    Du är överkörd och har redan fått klart för dig att du och din dotters behov inte har någon plats i er nya familj och har dessutom blivit nån slags hushållerska som ständigt städar efter hans barn och ändå väljer du att flytta ihop....

    Alltså det är här jag helt tappar greppet om hur mina medsystrar fungerar. Hur jag än försöker förstå sånt här så blir jag lika förvirrad som när jag försöker förstå vad som finns efter rymden...

  • Drottningen1970
    Anonym (M) skrev 2020-07-31 15:53:12 följande:

    Jag tror inte att han riktigt förstår. Han behöver inte egentiden, att varva ner på kvällen när alla somnat, tystnad, få tillräckligt med sömn, och han behöver inte äta öht. Han kan gå dagar utan att äta eller sova t.ex. Så han planerar utifrån barnen, sina barn. Mitt barn tycker han kan anpassa sig för han verkar tro att alla barn är likadana.


    Rent krasst är det du som förälder som är ansvarig för att ditt barn mår bra. Med det i åtanke behöver du då fråga dig om det är tillräckligt gott föräldraskap att med öppna ögon försätta ditt barn, som har noll makt över situationen, i en situation där hennes behov inte tillgodoses....
  • Drottningen1970

    Orkar fan inte läsa en enda tråd till av självutplånande kvinnor som åsidosätter både sina egna och sina barns välmående, enbart för att få äran att få vara med en man.

    Hur i hela helvetet ska vi nånsin få till en förändring i samhället när kvinnor själva driver ojämlikhet?

    Det är patetiskt. Samhället och lagstiftningen i sverige har gett oss alla möjligheter att vara fria och självständiga, men kvinnor själva stoppar nu upp utvecklingen genom att böja sig dubbelvikta för att behaga en man även på sina egna barms bekostnad.

    Just nu är det fan inte patriarkatet som står i kvinnors väg utan kvinnor fäller sig själva. Jag blir så jävla trött.

  • Drottningen1970
    Fliselisan skrev 2020-07-31 22:05:12 följande:

    Var det samma TS som skrev tråden om att bo på landet utan körkort och svårigheter att lämna på FSK, hon skulle plugga och samtidigt passa hans barn?

    OM det är så TS, så är denna Karl inget för dig. Det finns så många bättre män. Du kommer inte må bra i detta förhållande och med det inte din dotter heller. Låt inte henne behöva utstå ännu en uppslitande separation.


    Ja
Svar på tråden Jag hatar barnvecka