• Anonym (I)

    Pojkvännen är lat och orkar inte ha ordning hemma

    Känner igen mig. Vad du behöver göra är att inte acceptera det och att INTE plocka hans skit.

    Du behöver markera ordentligt. Åk inte dit mer. Säg att du inte har någon lust att vara hemma hos honom. Verka avvisande. Innan det går för lång tid. Visa ditt värde och ett du är mer värd än så.

    Jag bad min kille försiktigt i början att jag önskade att han städade mer innan jag kom på helgen, för jag mår dåligt av stök. Är dessutom känslig för damm, så om han inte dammsuger innan jag kommer behöver jag göra det. Lagom kul att behöva städa först hemma och sen hos honom också. Det gjorde mig ledsen att han inte var mer mån om att ha det fint när jag kom dit. Speciellt eftersom jag sagt till några gånger (då han skärpt sig och sen slackat efter ett tag igen) så jag sa till honom att det gjorde mig ledsen och att det fick mig att undra om han verkligen var så kär längre. Då blev det betydligt bättre.

    Jag önskar dock att jag hade varit mer bestämd och inte accepterat det från början. Typ sagt ?f*n vad äckligt du har det? med äckla min. Få honom att fatta att det inte är ok och att jag är en kvinna som inte tänker ta massa skit. Det är viktigt att du markerar redan nu, för tro mig, han kommer inte magiskt ändras för att ni flyttar ihop.

    Skitjobbigt, jag vet hur det känns! Önskar dig lycka till, stå på dig! Berätta gärna hur det går.

Svar på tråden Pojkvännen är lat och orkar inte ha ordning hemma