Inlägg från: vårdbiträde123 |Visa alla inlägg
  • vårdbiträde123

    Ung och gravid

    Hej!

    Jag är en tjej som nu i sommar fyllt 17.

    Jag har en sambo som är fyllda 23. Vi bor tillsammans i hans lägenhet.

    vi har blivit gravida och funderar på att behålla och min fråga till er är om de är okej i att gå i dem tankarna?

    Ska berätta lite kort om oss för att få er en helhetsbild.

    Jag är 17, ska börja andra året på gymnasiet, och min sambo är 23 och har ett heltids arbete-fullbetalt.

    Vi bor tillsammans i en lägenhet med våra två katter sedan 7 månader tillbaka. Och vi går i tankarna att behålla de lilla livet, jag anser att vi har ekonomin till det, jag jobbar extra och min sambo har heltidsarbete. Ekonomisk skulle jag inte vilja se de som ett problem. Men jag kanske har fel?

    Jag ser mer ?problemen? när de gäller min egen skolgång å gymnasie utbildning hur jag ska lösa de mm, men å andra sidan ser jag inte att de inte skulle kunna läsas senare.

    Tiden, kärleken å uppfostran till och för barnet ser jag inte heller som problem vi har de stabilt tillsmmans, vi har våra familjer nära å kärt och kan med största sannolikhet få hjälp därifrån, med ex barnpassning och allt annat som tillhör. Och jag tvivlar inte en sekund på mej själv å att jag inte skulle klara av å ta hand om ett litet liv även om de är stort.

    De enda jag har svårt för å tro att jag själv kommer klaras av är allas åsikter omkring de, vad alla ska tycka å känna. Så därför frågar jag er här hur jag borde tänka? Tack på förhand för svar.

Svar på tråden Ung och gravid