• Anonym (Den Andra Kvinna­n)
    Fri 31 Jul 2020 19:28
    1313 visningar
    115 svar
    -5
    115
    1313

    Jag prasslar med min bff äkta make. Fråga mig vad du vill.

    Vi har vart bästisar i alla år, sen vi var små. Gjort allt tillsammans. På en resa För 6 år sen träffade vi ett gäng killar och hon blev direkt ihop med en av dem. Hon liksom snodde honom. Jag blev också direkt störtkär i honom men kunde ju inte säga nåt. De gifte sig för två år sen och har nu ett barn och ett på g. 

    För mindre än et halvår hände det som inte fick hända men är så underbart. Efter att jag sovit över hos dem med min dåvarande pojkvän så kysste vi varandra i köket tidigt en morgon då alla andra låg och sov. Och vi har smugit med vår kärlek ända sen dess. Jag reser med mitt jobb, han gör detsamma. På så sätt har vi kunnat komma med ursäkter och vi kan spendera tid ihop på hotell och har fantastiskt sex. Ingen misstänker något. 

    Frågor på det?

  • Svar på tråden Jag prasslar med min bff äkta make. Fråga mig vad du vill.
  • Anonym (Den Andra Kvinna­n) Trådstartaren
    Fri 31 Jul 2020 21:03
    #5
    Anonym (F) skrev 2020-07-31 19:44:04 följande:

    Hur tror du situationen ser ut om ett år?


    Jag hoppas på att den ser ut så som den gör idag faktiskt. Jag fattar ju att det blir svårt för oss att gå ut öppet om detta medans barnen är så pass små. Än så länge är jag nöjd med de stunder vi får ihop. 
    När barnen blir lite större hoppas jag på att det kan bli vi två på riktigt. Jag fattar ju att det blir slut på vänskapen mellan mig och min bästa vän, men om jag måste välja mellan honom och henne så blir det ju han så klart.
  • Anonym (Den Andra Kvinna­n) Trådstartaren
    Fri 31 Jul 2020 21:04
    #6
    Silverjenny skrev 2020-07-31 20:11:55 följande:

    Har du skuldkänslor eller mår du övervägande bra av att du får vara med honom?

    Vill du bli tillsammans med den här killen, vill han bli tillsammans med dig eller är ni nöjda med att ha ert på sidan om? Kommer ni att bli ett par, hur tänker du/ni er i så fall att era relationer till hans tjej/din bästis och deras barn kommer att bli?

    Vem känner du dig taskigast emot, din bästa kompis eller din egen pojkvän?


    Visst har jag vissa skuldkänslor men å andra sidan så tycker jag att hon snodde honom mitt framför mina ögon från första början. 

    Jag är inte ihop med den pojkvän längre jag hade då, så han är ute ur bilden. Ingen fara skedd där. 
  • Anonym (Den Andra Kvinna­n) Trådstartaren
    Sat 1 Aug 2020 04:23
    #18
    Godisbuske skrev 2020-07-31 21:08:43 följande:

    Inga frågor alls , utan mer en konstaterande om något de allra flesta känner till.
    En tjej har inga problem att hugga sin bästa vän i ryggen om de är intresserade av samma kille.

    Era egon klarar inte riktigt av det och ni måste bevisa för er själva och killen att ni är bättre, snyggare osv. Att han valde fel.

    Ni behöver lite mer bros before hoes . Väldigt sällsynt att en kille hugger sin vän i ryggen över en tjej. 

    Ni är ganska patetiska ibland.


    Jag kan ju inte ha himmelskt sex med min sk bro, därför väljer jag honom nu. Jag tror inte jag gör detta för att jag vill bevisa nåt, jag vill bara ha han och har velat det sen jag såg han första gången. 
  • Anonym (Den Andra Kvinna­n) Trådstartaren
    Sat 1 Aug 2020 04:24
    #19
    SweeneyTodd skrev 2020-07-31 21:13:14 följande:
    Varför tycker du så? Hon visste inte att du var kär i honom, så hon snodde inte honom.
    Nja, vi sa båda samtidigt att shit vilken tiopoängare när vi såg han, sen armbågade hon sig fram till honom och lät inte mig få en enda syl i vädret. Ungefär så. 
  • Anonym (Den Andra Kvinna­n) Trådstartaren
    Sat 1 Aug 2020 04:26
    #20
    Egon den stora skrev 2020-07-31 21:25:56 följande:

    Ni är väl inte bästisar på riktigt? Bara så länge det passar dig.


    Jorå, bästisar fullt ut. Jag förstår ju att när detta kommer fram så är det ju över men, men. Livet är dynamiskt. 
  • Anonym (Den Andra Kvinna­n) Trådstartaren
    Sat 1 Aug 2020 04:27
    #21
    Silverjenny skrev 2020-07-31 21:28:19 följande:

    Jag är nyfiken, på vilket sätt snodde hon honom? Pratade ni om att ni båda ville ha honom och hon bröt en bro-code och raggade upp honom fast ni hade en annan överenskommelse?

    Anar din bästis verkligen ingenting??

    Om hon vet/visste då att du också ville ha honom, har hon inte vaktat på honom och håller lite extra koll på dig?

    Jag har själv en sådan moral att jag aldrig skulle röra en upptagen man särskilt inte min kompis kille, men jag vet att många kvinnor är som gamar och jag litar inte på dem för fem öre. En av mina f.d bästisar raggade hårt på mitt ex (som berättade för mig pga att han tyckte det var jobbigt) och min nuvarande man... jeesus. Han är vacker som en gud och herrejävlar vad alla tjejer fläker ut sig för honom, även de jag känner (inte mina närmaste vänner men mer avlägset bekanta som ändå vet att han är min) mer eller mindre öppet och helt skamlöst! Jag säger inget men jag märker det förstås.

    Är du helt 100 på att din bästis inte misstänker något?


    Jag är bergsäker på att hon inte misstänker nåt alls. Jag skulle känna av det i så fall på en gång. 
  • Anonym (Den Andra Kvinna­n) Trådstartaren
    Sat 1 Aug 2020 04:43
    #22
    -1
    Silverjenny skrev 2020-07-31 23:43:05 följande:
    Ok låt mig förklara: han är objektivt Skitsnygg. Modellsnygg. Det finns nog ingen, varken kvinna eller man, som inte skulle hålla med om att han ser riktigt förbannat bra ut. Han har hela paketet; lång, muskulös perfekt kropp, manliga proportionerliga ansiktsdrag, snygg käklinje, snälla vackra ögon, bra hårkvalitet; han har charmen, utstrålningen, humorn, dansar snyggt..dessutom är han snäll och intelligent. Man vill ligga med honom helt enkelt. Han har fått helt seriösa förfrågningar många gånger från kvinnor som sonika frågat om han vill göra henne gravid för hon vill ha ett barn med hans gener, hon vill utnyttja honom som avelshingst helt enkelt. Det har varit singelkvinnor och t.o.m en bekant som hade en sambo som var någorlunda lik honom (hårfärg- och ögonfärg etc) som presenterade den genialiska planen att hennes egen sambo aldrig skulle ana något utan skulle få tro att barnet var hans.

    Min man tycker detta är väldigt jobbigt faktiskt, han känner sig objektifierad och han vill inte alls ha sex med dessa kvinnor. Han är så van att få uppmärksamhet pga sitt yttre och är trött på det, på samma sätt som snygga kvinnor lider han av att bli betraktad som ett knullobjekt.
    Ok, jag är övertygad. kan jag få han nummer please?
  • Anonym (Den Andra Kvinna­n) Trådstartaren
    Sun 2 Aug 2020 21:09
    #67
    -2
    Anonym (Som vart den bedragne) skrev 2020-08-02 18:03:02 följande:

    Jag har vart som din BFF fast utan barn. Min sambo/fästman som jag var störtförälskad i och min bästa vän, som jag älskade och kändes som min syster. En dag när jag skulle jobba kväll och väntade på bussen hade jag glömt hörlurarna till telefonen. Jag gick tillbaks och hämtade dem. Fram och tillbaks på kanske 8 minuter.

    På den tiden efter att han kysst mig adjö hade han hamnat på rygg naken med henne naken över honom och i henne och hon hann få orgasm. Det hörde och såg jag.

    Hon måste alltså väntat precis i närheten och haft sex direkt. I den lägenheten kunde man se direkt från hallen till sovrummet. Minnet av synen hans fötter, hans ihoppressade pung och hennes skinkor spända på honom med hoppressad pung under sitter FASTETSAT i huvudet på mig. Hennes jäkla skrikande med.

    Nu när jag delat med dig av det vill jag fråga dig som ställföreträdande för din BFF:

    * Hur länge tror du minnet av ett sådant svek sitter kvar?
    * Hur tror du jag behandlar min nuvarande sambo emellanåt med svartsjuka osv? Trots att han inte har någon som helst skuld i detta och trots att jag älskar honom. 
    * Hur tror du det är att alltid när en är överst behöva sitta på huk för att rida normalt är förstört och kan få mig att börja gråta?
      


    Ok, din väninna var ju ett svin vilket jag kan erkänna jag är också på sätt och vis. Din man med. Men du är ju dum i huvudet som stannade och du har bara dig själv att skylla efter nåt sånt när du mår dåligt över hur saker och ting är idag. 
  • Anonym (Den Andra Kvinna­n) Trådstartaren
    Sun 2 Aug 2020 21:11
    #69
    Anonym (Som vart den bedragne) skrev 2020-08-02 20:41:43 följande:
    Vet du vad jag hoppas på när jag läser om detta? Att ts egna pojkvän och den gravida BFF:en ligger och 69:ar varandra (kanske är svårt som gravid, men någon annan sexuell aktivitet då) vid varenda tillfälle som de har.

    Så mycket 69:ande att de nästan växt ihop till siamesiska tvillingar. Det hade också vart otrohet givetvis, men TS och hennes älskare hade förtjänat detta och mer därtill.
    Fast jag dejtar inte just nu, så min vännina får så klart 69a vem hon vill. 
  • Anonym (Den Andra Kvinna­n) Trådstartaren
    Sun 2 Aug 2020 21:15
    #70
    Anonym (U) skrev 2020-08-02 20:33:29 följande:
    Muslimer kan se olika ut.

    Här är en skådespelare till exempel :

    Det här är ju då verkligen inte stereotypen för hur en muslim ser ut. Han ser ju ut som en som verkligen accepterat Och omfamnat den västerländska kulturen och jag kan tänka mig att hans tro ligger och pyr mer än att han drömmer om ett stenhårt kalifat. Typ som fisljumma kristna kan vara. Tror knappast han tar sin sexappeal till mosken 6 gånger per dag och hojtar till Allah. 
  • Anonym (Den Andra Kvinna­n) Trådstartaren
    Sun 2 Aug 2020 23:14
    #78
    SweeneyTodd skrev 2020-08-02 21:16:11 följande:
    Hoppas när du dejtar någon, så 69:ar hon din kille. 

    Skulle vara rätt åt dig. Så du få se hur det känns. 

    Du svarade förresten inte på mitt inlägg. Hur skulle du känna om det var det omvända, dvs det var din väninna som låg med din make. 
    Det skulle ju så klart inte kännas kul alls, jag skulle bli skitarg och aldrig mer snacka med henne och antagligen sparka in kuken på honom. Inte skulle jag förlåta nån av dem i alla fall och absolut inte fortsätta med honom. Och sen oja mig över otroheten för resten av mina dar. 

    Jag skulle bli arg, sen skulle jag komma över det och gå vidare med mitt liv. Utan dem. 
  • Anonym (Den Andra Kvinna­n) Trådstartaren
    Sun 2 Aug 2020 23:18
    #79
    -1
    molly50 skrev 2020-08-02 21:19:15 följande:
    Läs om och läs rätt. Hon har en ny man. 
    Och varför tycker du att du bara är ett svin "på sätt och vis"?
    Du är lika svinaktig som den sk mannen du ligger med.
    Klarar du av att umgås med din kompis och se henne i ögonen medveten om att du beter dig som ett svin bakom hennes rygg?
    Ok, jag är svinaktig. 

    Ja, jag klarar av att umgås med henne och se henne i ögonen. 
  • Anonym (Den Andra Kvinna­n) Trådstartaren
    Sun 2 Aug 2020 23:51
    #82
    Silverjenny skrev 2020-08-02 23:39:49 följande:
    Du är alltså fortfarande "bästis" med henne och umgås med henne och dem tillsammans som om ingenting hade hänt? Känner du inte att du borde åtminstone ta lite avstånd från henne?

    Tycker du och killen att det är lite spänmande t.o.m att ni bedrar henne mitt framför näsan på henne? Det kåtar upp er och blir lite som ett förspel nästan att ni träffas tillsammans i deras hem först, ni blinkar lite i smyg bakom hennes rygg och sedan nämner han i förbigående sin jobbresa till Eskilstuna som han ska göra på tisdag - och du säger men vad lustigt, jag ska ju också på affärsmöte i Karlstad den dagen. Och sen ler ni skälmskt och oskyldigt mot varandra medan ni tar för er av maten hon har lagat åt er... ååh ryyyys det är nästan så man halkar av stolen av spänning ;)
    Oj, det var ingående, du har verkligen tänk på detta, eller hur?

    Ja, vi umgås så som inget har hänt. Nu blir det inte lika ofta som när vi var yngre och fågelfria eftersom vi båda har fullt upp. Men annars så ja, precis som vanligt. 

    När vi träffas allihopa så är allt också som vanligt. Nej, han och jag slänger inga kåta blickar mot varandra eller tåflirtar under bordet. Ibland tar jag faktiskt med mig nån kille jag gått ut med nån gång, inget seriöst. Så hon misstänker ingenting och han har noll problem med att jag har andra under tiden. Vi vet att detta kommer ta bra lång tid, kanske många år innan det kan bli riktigt seriöst mellan oss. Och han respekterar att jag inte vill spendera den tiden ensam, dvs när jag inte är med honom under våra stulna stunder ihop. 

    På ett sätt gillar jag detta eftersom det är noll krav på mig och jag kan fortsätta träffa andra. Vem vet, kanske jag tom träffar nån jag gillar bättre än honom. Det är inte helt orealistiskt, men just nu så känns det inte så. Han är den jag tänker på när jag har sex med andra. 
  • Anonym (Den Andra Kvinna­n) Trådstartaren
    Mon 3 Aug 2020 00:25
    #84
    Silverjenny skrev 2020-08-02 23:58:18 följande:

    Men du inser att sannolikheten att han kommer att nånsin vilja ha dig är lika med noll, hur ska ni kunna lyfta ert ev förhållande när det börjat såhär tacky?

    Varför tar du inte avstånd från din kompis, varför fortsätta låtsas som att ni är vänner? För vems skull vill du fortsätta umgås med henne - är det för att du inte har några andra vänner, eller för att du ska få se honom?


    Ja alltså, det får ju framtiden utvisa vad som händer. Men om vi känner då så som vi känner nu så blir det vi två, 100%.

    Jag umgås fortfarande med henne för att jag vill det. Kanske av gammal vana, jag vet inte. Men jag trivs i hennes närvaro trots allt, vi har alltid kul ihop. Hon får mig att skratta. Att han är i närheten då är bara en bonus, men inget måste. 
  • Anonym (Den Andra Kvinna­n) Trådstartaren
    Mon 3 Aug 2020 15:03
    #99
    -1
    Silverjenny skrev 2020-08-03 06:25:49 följande:
    Du är den äckligaste mest skamlösa människa jag någonsin stött på här på FL. En fullblodsegoist. Du utnyttjar hennes tillit och sviker henne på alla plan, för att du mår bra av det. DU trivs i hennes sällskap och hon får DIG att skratta så du ljuget och sviker henne varenda sekund du umgås med henne. Men ni är inte vänner längre! Du ligger med hennes man bakom hennes rygg! Visst ni rår inte för era känslor om ni nu har blivit förälskade i varandra men om ni hade någon som helst skam i kroppen så borde du sluta träffa henne direkt, och ni borde berätta för henne istället för att smyga bakom hennes rygg. Men tills dess borde du hålla dig undan från din f.d. bästa kompis. Man kan tycka vad man vill om otrohet men ditt svek är fanimig värre! En bästa vän är den som ska trösta när ens man är otrogen, inte vara den som ligger med honom och sedan låtsas vara bästis och förtrolig!

    Du och han förtjänar varandra, ni är lika äckliga båda två. Gör henne en tjänst och berätta för henne, så hon kan träffa en riktig man och få en riktig kompis i framtiden, om hon någonsin reser sig från det här sveket. Stackars kvinna.
    Ok.

    Nej, jag/vi tänker inget säga så länge barnen är små. 
  • Anonym (Den Andra Kvinna­n) Trådstartaren
    Mon 3 Aug 2020 15:05
    Pinotage skrev 2020-08-03 08:24:05 följande:

    Jag blir nyfiken på hur du är som person i övrigt när du utan samvete kan hugga din bästis i ryggen. Hur ser moralen ut i övriga livet ? Hur ser du på trafikregler - kan man strunta i dom , drar du grannens katt i svansen, snattar du på ICA ?


    Jag följer lagen till fullo, inga problem alls med den saken. 
  • Anonym (Den Andra Kvinna­n) Trådstartaren
    Mon 3 Aug 2020 15:06
    Anonym (&) skrev 2020-08-03 08:32:38 följande:
    Varför skulle du bli arg? Du gör ju samma sak mot henne. Hur kan du tycka att det är ok när du gör det, men inte när någon annan gör det mot dig?

    Sedan tycker jag du ska bli bättre på att svara på frågor i den här tråden. Den heter ?Fråga mig vad du vill?, men du svarar bara på vissa frågor.
    Klart jag skulle bli arg, varför skulle jag inte det? Jag fattar ju att hon skulle bli detsamma, det är helt mänskligt naturligt. 

    Somliga frågor är upprepningar. 
Svar på tråden Jag prasslar med min bff äkta make. Fråga mig vad du vill.