• Fri 31 Jul 2020 20:55
    646 visningar
    48 svar
    48
    646

    Klarar sig son är män utan en kk eller är behovet så starkt att ha en tjej nära?

    Klarar sig gör man men jag hade föredragit en kk i väntan på att träffa rätt tjej  Fördelen att man får den värme och närhet som män längtar efter, nackdelen är att man kanske nöjer sig och inte orkar leta efter rätt tjej tillräckligt aktivt.

    Onani räcker inte!

  • Fri 31 Jul 2020 21:17
    #6
    Anonym (Män utan sex på flera år?) skrev 2020-07-31 21:07:45 följande:
    Vad olika vi människor är!
    Jag är tjej och kan välja och vraka efter en kk om jag vill men nej tack!
    Varför jo, det du nämnde om närhet och värme blir ändå fel om en man tar på mig utan känslor.
    Det blir ett skådespeleri! = ingen äkta njutning så väljer bort det helt klart.
    Om han faktiskt VILL ta på dig har han någon form av känslor även om det inte är kärlek. Att du anser att du behöver kärlek för att känna värme, närhet och njutning är ditt problem.
  • Sat 1 Aug 2020 15:14
    #15
    Anonym (Män utan sex på flera år?) skrev 2020-07-31 21:19:41 följande:
    De känslorna är då mig att vara en köttbit.
    Inget mer än Lammkött!
    Men varför skulle någon  ha en kk om denne inte får ut något av det? Alltså väljer du dina känslor och bestämmer dig för att se allt negativt. Eller har du inte hittat rätt kk.
  • Sun 2 Aug 2020 13:45
    #26
    Anonym (olika språk) skrev 2020-08-02 11:48:09 följande:
    Vad skulle det kunna vara för känslor? En man tar ju i alla de har sex med även en prostituerad. Det är nog hur som helst inte den typen av känslor som en kvinna känner och avser om hon berör nån.
    Men när en man har en kk och de träffas regelbundet måste han ju tycka om henne! Annars skulle hon bara bli ett ons. Inte kärlek och förälskelse kanske, men att tycka att hon är fin, trevlig, sjysst och snäll. En bra person helt enkelt. Jag har visserligen aldrig haft en kk, men jag antar att de gör någon mer än bara ha sex, äter, kollar på film, snackar lite. Och det gör man inte med en person man inte gillar.

    Rimligtvis finns det lika många manliga som kvinnliga kk, annars går ekvationen inte ihop rent matematiskt.
  • Sun 2 Aug 2020 14:18
    #28
    Anonym (olika språk) skrev 2020-08-02 13:57:20 följande:
    De flesta gör inte mer än det du skriver och vissa mindre, alltså bara ligger.
    De som umgås och gör annat blir ofta mer än kk eller förvirrade eftersom den ena får känslor. Människan är skapt för att anknyta ganska lätt och bli beroende av andra. Behövs så extremt lite för att vissa ska bli förälskade och skapa band.
    Jag tror de allra flesta kvinnor vill att män ska få exklusiva känslor för dem av kärlekskaraktär. Att bara vara trevlig, söt, snäll, kul att knulla med osv är rätt lamt och fattigt. Tror heller inte att ekvationen du skriver går ihop. Finns betydligt fler män som vill ha kk än vad de får och som finns tillgängliga. Har nästan aldrig hört om nån kvinna som vill bli kk. Men de flesta män skulle vilja både gifta och singlar.
    Även om det finns fler män än kvinnor som vill ha kk tror jag att de flesta män vill ha en riktig relation. Ett kk är t ex inte exklusivt, hon eller han kan ha andra. Dessutom blir det lätt obalans i en kk-relation, den ene får mer känslor än den andre.
  • Sun 2 Aug 2020 15:58
    #33
    molly50 skrev 2020-08-02 15:11:32 följande:
    Fast ska man tro det som skrivs här på FL så stämmer ju inte det du skriver,att de flesta män vill ha en riktig relation.
    Utan att de flesta män istället bara vill ha sex.
    Och många,eller de flesta,kvinnor vill inte känna sig som ett onaniredskap.
    Nu går jag efter erfarenheter i verkligheten, inte FL. Här skriver mest kvinnor och männen är för få för att utgöra ett statistiskt underlag. Dessutom håller jag inte med, många av de seriösa män (inte troll) som skriver här vill ha en relation men hittar ingen att ha den med.

    Om det bara vore män som vill ha KK-relationer skulle fenomenet inte existera, det krävs som sagt en av varje kön...
Svar på tråden Klarar sig son är män utan en kk eller är behovet så starkt att ha en tjej nära?