• Anonym (Kaffedraken)

    Är jag den enda som fortf är singel efter fyra år sedan separation

    Jag har varit singel efter ett långt förhållande i sju år nu och jag har lika rädslor/funderingar som dig. Är rädd att jag aldrig kommer att träffa någon igen. Vill inte leva ensam resten av livet, vill dela det med någon. Jag har dejtat killar ett tag från en dejtingsida, föll pladask för en av dem men han kände tyvärr inte lika tillbaka kom det fram efter att vi hade träffats under ca ett år och jag trodde att vi hade något på gång. Blev hjärtekrossad.

    Nu efter det så känner jag att jag bara behöver vara för mig själv, har blivit lite rädd att ge mig upp på hästen igen så att säga. Sen känns det som att många killar tycker att jag är udda pga att jag inte har några barn och varit singel så länge. De har frågat frågor, att hur kommer det sig att du inte har barn och att du inte träffat någon på så lång tid osv och att de tycker det är märkligt. Blir väl lite skraj av det också och vågar inte ge mig ut. Så nu har jag tänkt att bara ta hand om mig själv och försöka se det positiva med att vara singel. Men jag har hela tiden tankar och oro i bakgrunden att jag kanske inte kommer att träffa någon och att jag får leva livet helt ensam i fortsättningen pga att killar tycker jag är udda och konstig.

  • Anonym (Kaffedraken)

    Glömde säga att jag också ofta även får höra från andra jag känner att det är ju konstigt att jag är singel eftersom jag ser så bra ut och är så fin som person osv. Då känner jag mig ännu mer udda och annorlunda haha. De menar ju säkert väl, som en komplimang, men det känns lite ledsamt.

  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (söker) skrev 2020-08-01 08:10:57 följande:

    Var det mestadels yngre killar du såg 


    Nej, det var endast en som var några år yngre än mig, annars har det varit från min ålder och uppåt
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (söker) skrev 2020-08-01 08:23:09 följande:

    Undviker alla 30+ kvinnor yngre killar. Vantrivs du är det tråkigt att vara ensam 


    Jag undviker dom inte men oftast har de yngre killarna enligt min egen erfarenhet visat sig verka rätt så oseriösa efter ett tag och rätt så snabbt börjat vilja försöka leda in konversationen på ämnet sex och att de vill vara med en äldre tjej, är ute efter en kk osv. Då har jag lagt ner kontakten direkt.

    Jo det blir ju rätt så trist då. Så jag har bestämt mig för att försöka trivas så gott det går, se fördelar istället för nackdelar.
Svar på tråden Är jag den enda som fortf är singel efter fyra år sedan separation