• Anonym (E)

    Feminister?!

    Du behöver nog inte gardera dig mot "ramaskri". Feminister har blivit häcklade med den retoriken sedan rörelsen tog sin början så vi är vana vid denna "tes". Jag ser väldigt bra ut, har aldrig behövt vara utan män mot min önskan om man utgår från din tes, och mitt feministiska engagemang föddes ur en utsatthet och ur brott män begått mot mig. Den är givetvis bredare idag och omfattar fler saker, är det det du kallar hardcore, så är jag väl det.

  • Anonym (E)
    Anonym (AngryBird) skrev 2020-08-01 09:50:34 följande:

    Hur många av nedanstående ord och uttryck ställer du dig bakom?

    HBTQ

    Pride står för kärlek

    Ingen människa är illegal

    Antirasist

    Otvättat hår och ring i näsan

    Tolerans

    Mångfald

    Klimathotet är på riktigt

    Vita straighta män är roten till allt ont

    Allas lika värde

    Ställer du dig bakom minst fem av de tio så skulle jag gissa att din "feministiska kamp" mest är en del i det så kallade vänster-viruset som smittar alltför många människor. Ett virus där handsprit och munskydd inte hjälper då viruset muterar från en dag till en annan, där endast två kilometers avstånd och en total lockdown är den enda räddning som finns i sikte.


    Jag ställer mig givetvis inte bakom vinklade doktriner formulerade av motståndare till feminism. Jag engagerar mig framförallt mot våld och förtryck och är intresserad av kritiska analyser av hur kvinnor och män "har det" i samhället.
  • Anonym (E)
    Anonym (AngryBird) skrev 2020-08-01 10:48:09 följande:

    Att det är övervägande allra främst män som drabbas av mäns våld, är det något du analyserat? Och i så fall, vad kom du fram till, vad drog du för slutsats?


    Jag är inte forskare på området, om det är det du menar, utan yrkesverksam men har läst allehanda analyser av våld utifrån psykologiska, neurologiska, biologiska och sociologiska perspektiv. Det finns många rön och bevis jag finner intressanta, liksom forskning som analyserar åtgärder. Är det någon speciell teori om våld du vill diskutera, då det är ett väldigt brett område?
  • Anonym (E)
    Anonym (Pop) skrev 2020-08-01 10:49:12 följande:

    Kan du förklara varför du ställer dig mot de här?


    Ser att jag kan ställa mig bakom alla de kriterier du radar upp, så jag får hälsa TS att jag helt klart är hardcore då =)
  • Anonym (E)
    Anonym (AngryBird) skrev 2020-08-01 11:54:38 följande:

    Det blir 10 pluspoäng på social kreditvärdighets-kontot!

    Lilla gumman, du är så förd bakom ljuset. ???? i ivern att framstå som en godhetens väktare missar de allra flesta atr allt de är, det är en nyttig idiot (springer någon annans ärenden, i tron att man gör något gott) till något väldigt destruktivt.

    Som bäst kan jag ge dig att du är en bricka i spelet, där du får en klapp på axeln då och då av samhället.


    Vem är det du svarar av oss så totalt osammanhängande och utan anknytning till citaten? Försök igen. Jag ställde dig en fråga högre upp men du är å ena sidan så på hugget för tjafs och å andra sidan så nellad på att fiska lite bekräftelse och ryggdunk i din ilska. Hela missnöjeskåren hittar snart hit och tar hand om dig =) Återkom gärna om du hade något seriöst om våld att diskutera, som vi ju var på gång med.
  • Anonym (E)
    Anonym (AngryBird) skrev 2020-08-01 13:11:08 följande:

    Alla feminister i tråden som inte tvättat håret på en månad, tvätta genast håret. Verkställ!!


    Fel målgrupp, vännen.

    -Alla incels som luktar köttbulle i håret, res er från datorn och in i duschen, pronto!

    *130 kilos 26-årig kille i gamingstolen, i pojkrummet*

    - Make me..

    Kram
Svar på tråden Feminister?!