• Räkan77

    Corona - restriktioner ända tills årskiftet? Vad tror ni? Jul/nyår, hur ska man göra då?

    Känns som att det kan hända väldigt mycket under hösten så känns omöjligt att planera julfirande och liknande redan nu. Jag skulle inte ta några diskussioner med släktingar nu. Det som är problematiskt med utomhusfiranden i trädgården är att folk behöver gå in på toaletten, och har ni släktingar som inte är så noga av sig och som dessutom fryser lite så kommer ni ganska snabbt ha ett gäng i hallen..

  • Räkan77
    mari123 skrev 2020-08-02 13:07:30 följande:

    Julen är ju så EXTREMT upphaussad!.......och det värsta *typ* är att vara ENSAM på densamma!? Begriper inte varför. Jag tror MÅNGA gamlingar är glada om de kan SLIPPA släktkalaset nu i Corona-tider (nåt att skylla på äntligen) och få vara hemma med teven och lite gott att mysa med ENSAMMA! 


    Jag tror (vet) även många äldre verkligen ser fram emot att få träffa sina släktingar runt jul och andra högtider. De som inte får besök så ofta och som sitter själva nästan alla kvällar hela året uppskattar när de äntligen får träffa andra. Sen kan det ju vara jobbigt om det är stora stökiga släktkalas och förmodligen skulle många äldre uppskatta mindre kalas. Men att som nu vara väldigt isolerade är jobbigt för många och orsakar psykisk ohälsa. (pratar om "gamlingar" typ 85 år och äldre som många gånger inte själva kan ta sig ut själv så lätt)
Svar på tråden Corona - restriktioner ända tills årskiftet? Vad tror ni? Jul/nyår, hur ska man göra då?