• Anonym (====)

    Hans kompisar hetsar honom att vara singel istället

    Lite tankar...

    Om ni har varit tillsammans i flera år är ni nog vuxna sedan länge. Spelar det då verkligen någon roll för din pojkvän vad hans "kompisar" säger? Har din kille ingen egen vilja?

    Om han nu själv inte vill vara tillsammans med dig borde du ha märkt det. Har ni några större problem i förhållandet och han försöker skylla på andra för att kunna avsluta och bli singel?

    Är du säker på att din kille är ärlig mot dig? Kan han ha varit otrogen och har dåligt samvete? Eftersom du säger att de tror att han "kommer att må mycket bättre" käns det som om det ligger mer bakom ett sådant konstigt uttalande än bara en knäpp idé.

    Eller är "kompisarna" så avundsjuka på att ni har det härligt tillsammans att de vill förstöra. En del människor är inte så stora att de kan se att andras lycka gör gott utan vill gärna sabotera.

    I värsta fall får killen välja bort de människor som vill honom illa genom att förstöra för honom. Man kan göra slut med vänner också.

    Se till att "kompisarna" inte är i din närhet så slipper du störa dig på dem. Låt inte dessa människor förstöra ditt liv. Och låt ingen trampa på dig.

Svar på tråden Hans kompisar hetsar honom att vara singel istället