• Anonym (Kansk­e)
    Sun 2 Aug 2020 08:51
    1343 visningar
    25 svar
    +2
    25
    1343

    Hans kompisar hetsar honom att vara singel istället

    Jag har ett liknande par i min närhet. Det är min sambos bästa vän och hans fästmö. De har haft ett väldigt stormigt förhållande och han har gjort slut vid två tillfällen, men båda tillfällena lyckades hon få tillbaka honom. Under en period var han tom under övervakning för han var självmordsbenägen.

    Han har isolerat sig från nästan alla vänner medan hon såklart inte har gjort det... deras liv är format 100% efter henne. Hon ville ha barn, inte han - så hon såg till att bli gravid. Ett av många exempel... Numera är de aldrig med längre när vi hittar på något, men när de var det i början så blev det aaaaalltid bråk mellan dem. Över skitsaker verkligen... glömmer aldrig när hon blev förbannad på honom för att han inte hade gått bredvid henne när vi skulle gå från en bar till en annan haha. Eller när vi var på ett gemensamt bröllop och han hade råkat säga något om att hans sittplats var obekväm för då tog hon illa vid sig att hennes då skulle vara mer bekväm och att hon då var självisk som inte gav honom sin stol... de bråkade i timmar efter det och hon gick runt med armarna i kors på bröllopsfesten och han gick efter med huvudet sänkt. Såg hemskt ut... och nästa sommar ska de gifta sig. Herregud... det är sorgligt.

    Men hur som haver - därför vill ingen av hans vänner att han ska stanna i det förhållandet. Något de alla sagt till honom när han för 1000e gången kommit och gråtit till dem... men sen är det ju plötsligt jättebra mellan dem och allt är glömt och då är det ju såklart ingen som säger något. Så ibland är det inte bara avundsjuka eller själviska kompisar som ligger bakom såna kommentarer!

    Men om du behandlar honom väl och ni mår bra med varandra, så förstår jag att du blir upprörd. Han kanske pratar dåligt om dig till hans vänner? Annars tycker jag att det är väldigt märkligt att de säger sådant..

Svar på tråden Hans kompisar hetsar honom att vara singel istället