Inlägg från: Norrlänning86 |Visa alla inlägg
  • Norrlänning86

    BIM september 2020

    Mensen kom idag så nu hoppar vi på ett tredje försök för att skaffa syskon till barnen.

    Så här kan vi samlas vi som har BIM i september.

    Lycka till allihopa. :)

  • Svar på tråden BIM september 2020
  • Norrlänning86
    Pindus skrev 2020-08-04 19:47:25 följande:

    Hoppar in här, fick mens idag så på?t igen och bim 3/9..

    min profil är lastgammal :) fyller 40 innan året är slut och har en 6-årig son. Bor i Sthlm.


    Välkommen hit :)

    Hur länge har ni försökt?
  • Norrlänning86
    Pindus skrev 2020-08-04 22:35:57 följande:

    Tackar! Bara nu i augusti.. gick fort med sonen men då var jag yngre o vägde mindre :)


    Ah vi är inne på tredje försöket.

    Äldsta sonen gick på första försöket då vi verkligen satsade och lillebror hann vi bara börja tänka tanken på ett syskon så var jag gravid. Så lite jobbigt att man är på tredje försöket nu.

    Håller tummarna att september är månaden vi får ett plus! :)
  • Norrlänning86
    Carina82 skrev 2020-08-08 13:48:56 följande:

    Hej alla! Jag joinar gärna den här resan ???? BIM är 9e september. Jag är 37 år och det här blir första försöket för bebis ?? Nervös! Försökte ta kontroll över situationen genom att ta ett fertilitetstest hos werlab men det kanske är dumt att ta prover om man inte kommer förstå resultatet ???? Tror allt ser ok ut men nu ska jag till gyn på måndag för att få expertutlåtande ????


    Välkommen hit och spännande med försök för första barnet! :)

    Du kan ju alltid prata med gyn om dina resultat så kan dom förklara för dig.
  • Norrlänning86
    Madame98 skrev 2020-08-12 20:15:16 följande:

    Hoppar in här då mensen kom igår. Vet inte BIM än, men ägglossning troligtvis om ca 3 veckor.

    Blir vårt fjärde försök efter missfallet i mars.

    Tänker ni testa på något speciellt denna gång? Eller fortsätta med något ni börjat med tidigare cykler?

    Själv tänkte jag testa bisolvon denna månad samt ändra min kost. Dvs tvinga i mig rött kött, minska på sockret och undvika koffein hela månaden och inte enbart efter ägglossning som jag vanligtvis gör.


    Jag ska testa bisolvon jag med. Tänker att det skadar inte :) jag började att ta bisolvon idag. Ska försöka dra ner på kaffe till iallafall morgonkoppen. :)
  • Norrlänning86
    Madame98 skrev 2020-08-14 23:15:32 följande:

    Vad kul att du också ska testa på bisolvon. Hört så mycket positivt om det så vi får se om det faktiskt hjälper oss att bli gravida denna cykel. Hoppas. :)


    Jaa jag har också läst mycket positivt om det så nu håller jag tummarna för oss.:) vilket försök var ni på nu?
  • Norrlänning86
    Madame98 skrev 2020-08-15 23:34:38 följande:

    Blir försök 4 denna cykel. Såg att ni var på försök 3, när har du ägglossning? Försöker klura ut när jag ska börja med bisolvon haha, vet att man ska ta det från mens men min ägglossning sker tidigast på cykeldag 22 typ så vet inte om man bör ta det så tidigt. Hur långt innan ÄL började du?


    Min cykel är typ 30-32 dagar och har kortare lutealfas.. så troligen 25 augusti.. så jag började med bisolvon i fredags :) läste att man ska bara ska ta det i tio dagar men enligt bisolvonmetoden så ska man ta från mensens sista dag(?) men blir ju mer än 10 dagar för mig. Så jag tänkte att jag kör 10 dagar innan ägglossning :) och så tempar jag också så ser jag om äl är 25e eller nån dag innan. :) haha roligt att enligt min app så har jag äl cykeldag 22 precis som dig. :)
  • Norrlänning86
    josgos skrev 2020-08-20 10:13:34 följande:

    Läser mycket spännande om kost som gör sekretet bättre och olika liggmetoder här, det är nytt för mig trots att jag redan har ett barn. :) 

    All respekt till er som kämpat länge för att bli gravida, så denna fråga är kanske inte riktad till er och vill inte trampa någon på tårna, men vore kul att höra om anledningen till att ni vill ha barn just nu? Någon som gärna vill ha barn innan nästa sommar, eller för att det känns som en bra ålder mellan syskon, eller för att man inväntat större bostad/nytt jobb eller något annat?

    Min egen situation är att vi gärna vill att vår snart 2-åring ska ha ett syskon och inte alltför långt efter heller. Min kropp har behövt återhämta sig efter förlossning och skador, annars hade vi kanske börjat tidigare. :) Och det känns som en majbebis vore perfekt, om man fick drömma!


    Vi har två barn men alltid vetat att vi vill ha minst 3.. mina två första är det 15 månader mellan och sen ville jag att det skulle vara ett litet gap mellan för har varit rätt så intensivt att bara ha 15 månader mellan dom.. hehe. Jag hade gärna velat ha i mars men blev inte så så nu hoppas jag iallafall att det blir innan sommaren. :) då kommer det skilja 3 år och 4 månader mellan min yngsta och bebisen och 4,5 år mellan äldsta och bebis. Så jag hoppas på 3e gången gillt. Men sen ville jag inte riktigt börja försöka förren vi fått tag på större lägenhet och nu har vi köpt en fyra som vi snart flyttar in i. :)
  • Norrlänning86
    JordemorKattis skrev 2020-08-21 20:27:45 följande:

    Jag hänger med här i tråden.

    För fyra månader sedan födde jag min älskade dotter. Dock en dotter som aldrig fick ta sitt första andetag. Dagen innan när jag var på rutinbesök hos barnmorskan hittade hon inte fosterljuden.

    Hon var min första graviditet.

    Nu försöker vi få ett syskon. Jag är inne på min andra cykel nu efter förlossningen. Har beräknad mens nu på måndag. Men graviditetstesten är tokblanka. Har för mycket innan mens symtom än gravidsymtom. Så bättre lycka med BIM i september.

    Den 21 september 2019 fick vi reda på att vi väntade vår dotter. Tufft att datumet närmar sig ??


    Jag beklagar! Ingen borde få gå igenom det. <3

    Hoppas du får ett plus snart och din dotter får ett litet syskon snart som hon kan vaka över. <3
  • Norrlänning86
    Maramba skrev 2020-08-28 15:53:50 följande:

    Några av er som har Bim 4-6 sept som kommer börja testa lite innan? Vilken dag funderar ni på att ta första testet? :)

    Tycker tiden går så långsamt och tror jag kommer testa några dagar innan.


    Jag kommer nog tidigast att börja testa 4/9 för har kort lutealfas på 11 dagar så är typ ingen idé att börja tidigare för min del.. haha :)
  • Norrlänning86

    Så frustrerande.. testade i morse, bim i morgon.. blankt streck. Vet att jag är låghormonare och har aldrig plussat före bim och känner denna gång att kroppen känts annorlunda och jag har varit irriterad senaste dagarna och konstig känsla i kroppen. (Brukar inte ha pms)

    Men efter testet och nån timme senare så påminner periodtracker att beräknad mens är i morgon.. och en stund senare börjar det kännas som molvärk. :( Lika bra att vara inställd på mens ikväll eller i morgon :/

  • Norrlänning86
    Danni 83 skrev 2020-09-04 18:39:17 följande:

    Brukar du ha molvärk innan mens? Jag har haft molvärk nu från äl 8-9 och av och till men brukar inte få det förrän mensen kommit igång ordentligt annars. Håll hoppet uppe! Ska du testa igen imorgon bitti?


    Jag brukar ha molvärk och ryggvärk och förra månaden hade jag molvärk typ 5 dagar innan mens och det var ovanligt. Men nu har jag en mer svag molvärk och det har mer kommit och gått under dagen. Men än så länge ingen mens. :)

    Ja jag tänkte testa med en testa tidigt så även om jag är låghormonare så borde det förhoppningsvis visa nått för då är jag på äl +11

    Håller tummarna för dig i morgon :)
  • Norrlänning86
    Mamma91a skrev 2020-09-05 07:03:39 följande:

    Första BIM idag men hade senare ägglossning än väntat så bim kanske tisdag eller onsdag men man ser sträcket


    Jag ser också! Grattis! :)
  • Norrlänning86

    Mensen kom idag. Två dagar sent.

    Så nu går jag över till oktobergruppen. Beställde bidrottninggele kapslar så nu hoppas jag på det bästa. :)

    Lycka till ni andra!

Svar på tråden BIM september 2020