• Anonym (Kaffedraken)

    BIM september 2020

    Hej alla! Jag joinar gärna den här resan ???? BIM är 9e september. Jag är 37 år och det här blir första försöket för bebis ?? Nervös! Försökte ta kontroll över situationen genom att ta ett fertilitetstest hos werlab men det kanske är dumt att ta prover om man inte kommer förstå resultatet ???? Tror allt ser ok ut men nu ska jag till gyn på måndag för att få expertutlåtande ????

  • Anonym (Kaffedraken)
    Soff skrev 2020-08-21 15:44:02 följande:

    Mensen satte igång för mig igen också. Nu ska vi försöka för fjärde gången med första barnet. Blir orolig när jag läser att folk typ tror dom är för gamla redan vid 30. Jag är 32. Trodde inte det var SÅ himla sent. Men nu blir jag jätteorolig att det ska bli jättesvårt, eller kanske inte blir något. Jag ville ha barn tidigare men inte min sambo. Och jag kunde ju inte tvinga honom om han inte var redo. 

    Det är så otroligt svårt att ha en avslappnad inställning till att skaffa barn, speciellt efter att det varje gång blivit negativt hittills. Och då blir man orolig för att stressen påverkar att det definitivt inte kommer bli av, för att kroppen helt enkelt är på för hög stressnivå. Försöker verkligen ta det med ro och inte stressa upp mig, men det är svårt. 

    Är på CD5 idag och tänkte börja försöka i helgen. Vore så oändligt glad om det kunde gå vägen denna gången och bli ett plus.


    Jag är 37 och försöker för första barnet sen i somras! Var SÅ nojig och tog blodprover/bokade tid med gynekolog direkt. Min gynekologs kommentar var mest ?men gud, du är ju bara 37; Tänk inte så mycket på det.? Haha! Jag inser att hon kanske sa det för att lugna (ålder kan man ju inte göra nåt åt) men tänker att det är SÅ många som får barn sent. Så för mig var hela upplevelsen väldigt lugnande. Lycka till med ert försökande <3
Svar på tråden BIM september 2020