• Anonym (Mom)

    Ändra sitt liv genom mindset. Varför gör inte alla det?

    Anonym (Elin) skrev 2020-08-06 22:05:15 följande:
    Ja. I praktiken är det ju ganska givet att man i väldigt många sammanhang inte kan veta säkert vad som är rätt val. Och att man dessutom gör en massa "val" utan att tänka på att man gör det.

    Så jag var nyfiken på hur du hanterar den delen av livet i relation till det som du skrev om att man "alltid har ett val". När nån säger så tänker jag att man antyder att personen borde haft vett att göra ett annat val och "får skylla sig själv". Men vi alla gör ju en massa val som inte är perfekta hela tiden. Du kanske inte alls menar så, men det vore intressant att få veta lite mer om vad du menar.

    Du behöver ju förstås inte berätta om hur du resonerar och hur det fungerar praktsikt, men efterso du startar en tråd som handlar om att du inte förstår att inte fler gör som du borde du väl tycka att det är roligt att dela med dig av dina tankar? Jag känner inte att du vill berätta så mycket.

    Det handlar ju inte om att du ska säga hur jag ska göra, jag har redan mitt eget förhållningssätt till livet, men jag är nyfiken på ditt. Vad detta som du kallar "mindset" och tycker är så bra innebär rent konkret.
    Men herrejösses människa. Varför vill du omyndigförklara kvinnor?
    För det är faktiskt vad du gör när du lägger ansvaret för ditt mående på andra att veta intuitivt.

    Tycker du illa om något så är det du som ska säger ifrån. Du verkar vara vuxen? Ta då ditt normala vuxenansvar man kan förvänta sig från alla normalfungerande människor.
Svar på tråden Ändra sitt liv genom mindset. Varför gör inte alla det?