Inlägg från: Anonym (Fröken Lind) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fröken Lind)

    Han har svårt med att jag umgås med ”släkting”

    Tycker det rent allmänt inte det verkar som om din kille är så jättengagerad i er relation. Tror kanske att det här med din "killkompis" bara blir ytterligare ett irritationsmoment för honom (något konkret som han kan skylla på), tror han är på väg "ifrån dig", annars skulle han vilja hitta på saker med dig och inte "hålla dagen öppen" utifall någon av hans andra kompisar skulle höra av sig.

    Det är inte så att han egentligen inte vill ha en fast relation just nu? Har de flesta av hans kompisar ingen relation?

  • Anonym (Fröken Lind)

    Ok men ni hjälper inte ts ett enda dugg genom att diskutera om det är rätt huruvida ts kallar den killen hon umgås med för "släkting" eller inte. (Jag tycker i och för sig också att det känns lite konstig med att kalla killen för  "släkting") så det vore väldigt bra tycker jag om ni kunde diskutera ts problem istället. Byt ut ordet "släkting" istället mot en "killkompis" som ts känt i flera år och aldrig haft några romantiska känslor för utan tänker på som en "bror" eller "kusin".

    Hur skall ts då göra när hennes kille resonerar /agerar så här när hon vill umgås/hänga med sin "killkompis"?

  • Anonym (Fröken Lind)

    Tycker du skall göra slut med killen, tycker det låter mer och mer som om han försöker provocera fram ett bråk för att du skall göra slut för han vågar inte göra det själv.
    Hade det inte varit din "killkompis" hade han snart nog hittat på något annat han kunde bråka om för att få dig att göra slut.

    Tror du skall lämna den relationen bakom dig, låter som den redan är nästintill över faktiskt.

  • Anonym (Fröken Lind)
    Anonym (Varför) skrev 2020-08-07 07:58:12 följande:
    Jag försöker vara delaktig i hans familj och han försöker få mig delaktig men vi träffas sällan. Jag har fått påtala att jag vill att han sammanflätar sitt liv med den relation han har med mig då vi har en vuxen relation och inte en tonårsrelation. Han är en person som behöver sin egen tid och det ger jag honom men jag vill i slutet av dagen att vi sammanflätas så ofta som det går om vi tänker att vi ska bygga ett liv ihop i framtiden. Detta har han försökt ta sig Ann så gott han kan även om jag tror han har en viss rädsla för att typ.. ge allt och sen bli sviken. Fast jag inte skulle göra det såklart men man vet aldrig vad framtiden ger.
    Är han mycket yngre än dig ts? Tycker det låter som om han fortfarande är ganska ung i tankesättet kring att vara i en relation.
    Känns mycket mer omogen än dig. När du pratar låter det nästan som om du tar på dig för mycket ansvar, det låter nästan som om du är hans mamma och att han är en tonåring.
Svar på tråden Han har svårt med att jag umgås med ”släkting”