• Thu 6 Aug 2020 14:39
    1065 visningar
    75 svar
    +1
    75
    1065

    Han har svårt med att jag umgås med ”släkting”

    Vad du ska göra? Tja, du tänker inte sluta umgås med den här mannen (tycker också att det är märkligt att du kallar honom för släkting) och din kille kan inte acceptera er vänskapsrelation. Det här kommer att leda till att han kommer att bli bitter och irriterad. Troligtvis kommer han att bli missnöjd i ert förhållande, vilket han kanske redan är. Detta kommer att leda till att du också blir less på hans irritation och sedan leder det till att ni gör slut. Det är vad jag tror.

    Det finns nog ingen bra väg ur det här. Du tänker inte bryta med den här mannen och din kille är redan irriterad och kommer inte att kunna acceptera detta. Jag tror att det är oundvikligt att göra slut, för er del. Det kommer att bli så mycket irritation och missnöje så det kommer bara att sabba alltihopa. Det är nog lika bra att ni gör slut och söker lyckan på varsitt håll istället, för jag tror inte att ni kommer att bli lyckliga tillsammans. Ni har bara varit tillsammans i snart ett år och ni har redan stora problem.

    Nästa gång får ni båda se till att hitta någon som passar er bättre, så att inte samma problem uppstår igen.

  • Thu 6 Aug 2020 14:40
    #13
    Anonym (Nja) skrev 2020-08-06 14:37:20 följande:

    Är ju hennes ex svåger och hennes barns farbror. Så bara en nära vän är han ju inte.


    Släkting är han inte heller.
  • Thu 6 Aug 2020 14:47
    #15
    Anonym (Nja) skrev 2020-08-06 14:46:44 följande:

    Han var tidigare en i gift släkting till henne och han är släkt med hennes barn. Så att hon ser honom som en släkting är inte konstigt.


    Fast HON är inte släkt med honom, så enligt mig, och uppenbarligen enligt andra också, är det märkligt att kalla honom för släkting.
  • Thu 6 Aug 2020 14:57
    #19
    -1
    LFF skrev 2020-08-06 14:54:50 följande:

    Men om HON definierar honom som släkting så är han det för HENNE! Vem är du och andra att säga att hon har fel? För henne är han som en bror. Det är hennes exsvåger, hennes fd ingifta bror, hennes barns farbror. Varför är det så svårt att acceptera att HON definierar honom som släkting? 

    Om jag har en vän som jag ser som ett syskon så kanske jag skulle kalla den personen "mitt syskon X". Vem är du att säga att det inte är mitt syskon bara för att du inte tycker det för att vi inte har blodsband?

    Hon ser på honom som en bror. De har dessutom ett blodsband genom barnen, även om det inte är direkt just dem emellan.


    Fast han är inte en släkting, vad hon definierar honom som är en annan sak. Hon är ändå inte släkt med honom. Därför är det också märkligt att hon kallar honom för släkting. Hon får väl kalla honom vad hon vill, ingen har påstått något annat, vi säger bara att det blir rätt konstigt när hon kallar honom för släkting.

    Om hon startar en tråd i hopp om att få höra andras åsikter så får hon väl tåla att alla inte håller med henne.
Svar på tråden Han har svårt med att jag umgås med ”släkting”