• LFF
    Thu 6 Aug 2020 14:16
    1066 visningar
    75 svar
    +1
    75
    1066

    Han har svårt med att jag umgås med ”släkting”

    Din pojkvän beter sig som en svartsjuk barnrumpa! Det är självklart att du ska få träffa din exsvåger utan att han surar ihop fullständigt och ignorerar dig. Du skriver i ett senare inlägg att du varit ärlig med relationen gentemot din nuvarande pojkvän och han har, iom att han fortsatt relationen med dig, accepterat detta. 

    Jag hade inte klarat av detta barnsliga beteende utan bett honom fara och flyga om han inte kan bete sig som en vuxen människa.

  • LFF
    Thu 6 Aug 2020 14:21
    #6
    QAnon skrev 2020-08-06 14:16:48 följande:
    Blir väldigt konstigt att kalla honom din släkting när ni bara är nära vänner.

    Det är inget problem du kan lösa utan han måste förstå att problemet ligger hos honom. Var väldigt tydlig med att inte acceptera någon skuld eller att det finns något problem. Du behöver inte ge någon förklaring till varför du inte bjöd med din kille, det vore att erkänna att det finns något problematiskt med er relation som måste rättfärdigas. Var tydlig och säg bara att du vill umgås med dina vänner själv. Uttrycker han en önskan om att träffa denna vän igen kan ni boka upp att ses speciellt för det men annars måste du inte hålla på och bjuda med din kille när ni ses. 
    Varför är det konstigt? Det är hennes exsvåger. Det är ingift släkt. Bara för att man bryter med den man är tillsammans med så måste man ju inte bryta med hela släkten om man skiljs som vänner. Det är dessutom hennes barns farbror.
  • LFF
    Thu 6 Aug 2020 14:54
    #17
    +1
    VickanD skrev 2020-08-06 14:47:58 följande:
    Fast HON är inte släkt med honom, så enligt mig, och uppenbarligen enligt andra också, är det märkligt att kalla honom för släkting.
    Men om HON definierar honom som släkting så är han det för HENNE! Vem är du och andra att säga att hon har fel? För henne är han som en bror. Det är hennes exsvåger, hennes fd ingifta bror, hennes barns farbror. Varför är det så svårt att acceptera att HON definierar honom som släkting? 

    Om jag har en vän som jag ser som ett syskon så kanske jag skulle kalla den personen "mitt syskon X". Vem är du att säga att det inte är mitt syskon bara för att du inte tycker det för att vi inte har blodsband?

    Hon ser på honom som en bror. De har dessutom ett blodsband genom barnen, även om det inte är direkt just dem emellan.
  • LFF
    Thu 6 Aug 2020 14:55
    #18
    +1
    Tecum skrev 2020-08-06 14:53:45 följande:

    Om TS` kille haft nära kontakt med sitt ex` syster hade det blivit ett jävla liv... Just saying...


    Varför då? Om det är hans barns moster och han ser henne som en syster, vari ligger felet? Ja, bortsett från att (många) män inte verkar kunna vara vän med en kvinna utan att vilja komma innanför deras byxor....
  • LFF
    Thu 6 Aug 2020 15:04
    #20
    +1
    VickanD skrev 2020-08-06 14:57:32 följande:
    Fast han är inte en släkting, vad hon definierar honom som är en annan sak. Hon är ändå inte släkt med honom. Därför är det också märkligt att hon kallar honom för släkting. Hon får väl kalla honom vad hon vill, ingen har påstått något annat, vi säger bara att det blir rätt konstigt när hon kallar honom för släkting.

    Om hon startar en tråd i hopp om att få höra andras åsikter så får hon väl tåla att alla inte håller med henne.
    Fast varför är det konstigt om hon definierar honom som en släkting?

    Säg att någon av dina föräldrar träffade en annan som de blev tillsammans med när du var tonåring. Denne andre hade ett barn som du, 17 år senare, ser som ett syskon. Ni har inte direkt vuxit upp tillsammans men är nära som syskon. Varför ska du då inte få säga att det är ett syskon? TS ser relationen som en syskonrelation. Det är hennes "bror". 

    Du och flera andra hakar mer upp er på att TS ser denna person som släkt än att TS pojkvän beter sig som ett barn som först inte vill planera något med TS och sen blir svartsjukt sur när hon träffar sin "bror".
Svar på tråden Han har svårt med att jag umgås med ”släkting”