• Anonym (Nn)

    Han har svårt med att jag umgås med ”släkting”

    Tydligen är detta den typ av man som inte tror att en tjej kan ha killkompisar utan att ligga med dem. För honom blir lunchen med f d svågern därmed att jämställa med otrohet.

    Ni har pratat om detta och har fortfarande olika åsikt. Det spelar ingen roll ifall du eller jag rycker umgänget är normalt, det är du och pojkvännen som behöver ha gemensam linje. Om detta är en dealbreaker för pojkvännen som det verkar så får du bestämma om det du vill begränsa vem du kan umgås med för att ha kvar pojkvännen eller ej. (Om hans sätt att få under jorden på inte betyder att han själv gjort slut.)

    Personligen skulle jag inte rekommendera att kämpa för ett förhållande med någon vars värderingar skiljer sig från ens egna i sådant man tycker är viktigt.

  • Anonym (Nn)

    [quote=80569942][quote-nick]Tecum skrev 2020-08-06 18:33:17 följande:[/quote-nick]Du ger mig rätt! Exakt den uppfattningen har många kvinnor på FL, män kan och får därför inte vara vän med andra kvinnor om de är i en relation. Är han det ska han dumpas.

    Men kvinnor kan aaaldrig bli kär i den hon säger är en killkompis...[/Jag uppfattar inte att kvinnor (eller män) som har den uppfattningen själva vill kunna ha kompisar av motsatta könet. De må ha en gammeltestamentlig syn på vem man bör umgås med men de är vanligen konsekventa. Och så länge de blir ihop med varandra fungerar det.

Svar på tråden Han har svårt med att jag umgås med ”släkting”