Inlägg från: Drottningen1970 |Visa alla inlägg
  • Drottningen1970

    Han har svårt med att jag umgås med ”släkting”

    Anonym (Cissi) skrev 2020-08-07 09:30:57 följande:

    Jag tänker att ni båda måste våga satsa helhjärtat på er relation, och i det ingår att även du måste klippa banden till din gamla familj dvs exets familj. Visa att det är din nuvarande kille och hans familj som är viktig för dig nu. Det känns lite som att inte du heller vågar satsa helt när du vill stå med en fot kvar i det gamla, kanske ha det som säkerhet att falla tillbaka på? Bli tillsammans med ditt ex igen kanske..?


    Varför ska man klippa bandet till sina barns familj och nätverk. Verkar sjukt konstigt. Med samma logik ska man således också klippa med barnens farmor och farfar. Som förälder är gör man det som är bäst för barnen och där ingår det att ha sunda kontakter med barnens nätverk. Vara tvungen att klippa med viktiga personer för att en fjantig och omogen ny karl inte tål det. Har aldrig hört på maken så larvigt.
  • Drottningen1970
    Anonym (E.) skrev 2020-08-08 02:52:58 följande:

    Fast TS FÅR ju umgås med den här mannen när de är tillsammans med barnen. Det räcker så - varför skulle de äta på restaurang på tu man hand? Verkar inte klokt. 


    Barnens farmor och farfar finns det förhoppningsvis inte någon (sexuell) risk med. Men till och med det skulle vara LITE konstigt - om hon skulle träffa dem utan att barnen är närvarande, typ i restaurangmiljö. Det gör man väl inte mera, när man är separerad och har ett nytt förhållande? Kanske möjligen en svägerska eller en ung svärmor, som blivit som en väninna...
    Sexuell risk med nån hon ser som sin bror....
Svar på tråden Han har svårt med att jag umgås med ”släkting”