• Anonym (Kaffedraken)

    50 år och ensam och okysst

    Uppenbarligen har det du gjort hittills inte fungerat så vad sägs om att ändra beteende?

    Du verkar se dig som ett offer utan kontroll över det som sker men den enda som kan förändra situationen är du.

    Det krävs en hel del för alla att träffa någon. Jag har alltid haft svårt för det sociala och var mobbad som barn men jag tog itu med mitt eget beteende och kom över min blygsel och osäkerhet. Lättare sagt än gjort kanske någon skriver nu men det var f-n i mig inte lätt. Fast det är det enda val man har. Numera är jag social och har haft flera relationer även om jag inte har hittat rätt än.

    Någon kommer säkert också kommentera att det är mycket lättare för kvinnor. Att få ligga ja, men att hitta någon man funkar med är inte lika lätt. Sedan tror jag inte att många män förstår hur mycket tid de flesta kvinnor lägger ned på sitt yttre med allt ifrån träning, dieter, färga/slinga håret, skönhetsprodukter, vaxa, plocka, peela, fila, måla naglar, shoppa kläder och make up i alla dess former.

    En partner landar inte bara i ens knä. Man måste jobba mycket med både sitt inre och yttre. Du måste fråga dig själv. brutalt och ärligt, vad du tror att det beror på att just du inte har träffat någon.

    Och skippa självömkan. Det kanske låter hårt med det har aldrig hjälpt någon utan är snarare ett hinder för utveckling.

  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Gubbe) skrev 2020-08-06 19:18:08 följande:

    Varför tycker du jag beter mig som ett offer? Jag har aldrig utgett mig för att vara ett offer. Det är ingen annan som försatt mig i denna sist.


    Var det verkligen det enda du tog till dig av i det jag skrev?

    Jag reagerade på att du skrev ?Är det bara nedförsbacke nu eller finns det möjligheter att hitta en kvinna som inte bryr sig om en 50 årig man är okysst??. Du skapar möjligheten, den finns inte bara där. Det ger intrycket av att du är ett offer för omständigheterna. Men bra, då är det bara att göra upp en plan och sätta den i verket.
Svar på tråden 50 år och ensam och okysst