Forum Övrigt - Förälder
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Hur många barn vill du ha?

  Fre 7 aug 2020 20:59 Läst 0 gånger Totalt 47 svar
  Visar endast inlägg av Seven Costanza - Visa alla inlägg
 • Fre 7 aug 2020 20:59 #7

  Röstade på tre utifrån att enligt TS inte behöva ta hänsyn till några som helst faktorer men utifrån de faktorer som finns i vårt liv blir det troligen bara ett, och det blir bra det med. Jag kan gärna tänka mig tre barnbarn istället .

 • Sön 9 aug 2020 22:19 #45
  Anonym (PökaochFöröka) skrev 2020-08-09 21:35:37 följande:

  Det kunde varit. Men nej det är tyvärr inte sådär jättebra att de personer som är nyast i Sverige (och därigenom oftast sämst anpassade till ett liv i Sverige) skaffar flest barn.

  Kan egentligen inte klandra dem allt för mycket. Sveriges system är uppbyggt att belöna det beteendet. Du kommer till landet, pratar inte språket, har ingen utbildning, har inget jobb och din fru håller sig i hemmet. Jaå, börja kläm ut en massa ungar så får du ökade bidrag. Hemmafrun får något att göra, dina barn blir automatiskt medborgare och du som förälder blir i princip omöjlig att utvisa hur grova brott du än begår.

  Då har vi inte ens talat om de demografiska förändringarna det leder till och deras effekt på Sverige, svensk kultur, samhällssystemen och brottsligheten.


  Barn som föds i Sverige av utländska föräldrar blir inte automatiskt svenska medborgare. Men i övrigt instämmer jag i att exempelvis flerbarnstillägget inte direkt gynnar integrationen.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll