• Anonym (Ts)
    Sat 8 Aug 2020 02:12
    630 visningar
    66 svar
    66
    630

    Varför är ni inne på Familjeliv?

    Själv skulle jag säga mest p.g.a leda. Blev sjukskriven för snart ett år sedan och det kan bli långa dagar av i stort sett ingenting, så det här är ett av mina tidsfördriv...

    Slänger in nåt inlägg ibland men är ingen flitig debattör precis, går in och kollar Känsliga rummet och Sex och samlevnad där dom mest vrickade diskussionerna brukar dyka upp...:)

    Ärligt talat så ger det mig i stort sett ingenting att hänga här förutom att jag roas av vissa inlägg ibland...men andra kanske t.o.m hittat vänner här? Att folk hittat kk's har jag förstått...;)

    Varför är ni härinne?

  • Svar på tråden Varför är ni inne på Familjeliv?
  • Anonym (Mafal­da)
    Sat 8 Aug 2020 15:29
    #31
    Anonym (Drama) skrev 2020-08-08 15:00:58 följande:

    Tre av de jag tänker på har redan skrivit i tråden...


    Fem menar du väl =)
  • Sat 8 Aug 2020 16:03
    #32
    Silverjenny skrev 2020-08-08 10:06:22 följande:
    Åååååhhh...!!!

    Ggrrrrrr :( :( :(
    Men du är väl inte från Stockholm? Jag anar ett göteborgskt sinne bakom den hårda fasaden.
  • Sat 8 Aug 2020 18:04
    #33

    Minns inte exakt när eller under vilka omständigheter jag fastnade här, men det är väl 8-9 år sedan nu. Jag är inte här hela tiden. Det går lite i perioder. Varför jag är här? Tja....Alltid finns det något matnyttigt att lära sig här och intressanta konversationer med andra medlemmar är ju alltid trevligt. Men jag lärde mig rätt fort att man får ta trådarna med några skopor salt. Av 100 trådar är det väl kanske hälften som är seriösa. Resten är skarvade eller helt påhittade. Åtminstone hoppas jag det. Många TS är rätt korkade, enligt min mening. Men ibland rätt underhållande

  • Sat 8 Aug 2020 18:33
    #34

    Tidsfördriv

  • Anonym (kaffe­draken­)
    Sat 8 Aug 2020 19:32
    #35

    Har mest varit härinne för att älta en olycklig kärlek. Jag mådde oftast dåligt när jag skrev om det, men jag njöt av det på nåt sjukt sätt. Speciellt av vad många som tycker att jag är ett äckel som borde söka hjälp.
    Jag skriver mest i trådar där det handlar om åldersskillnad. Det här forumet har varit en ögonöppnare.

  • Sat 8 Aug 2020 19:33
    #36
    Aikido skrev 2020-08-08 16:03:54 följande:

    Men du är väl inte från Stockholm? Jag anar ett göteborgskt sinne bakom den hårda fasaden.


    Åh wow vilken människokännare du är, mitt i prick!

    *bugar vördnadsfullt*

    Född stockholmare, uppvuxen i Göteborg och sedan 15 år tillbaka på Sveriges baksida. Älskar Stockholm och stockholmare, har man bara humor och lite självdistans så är det en underbar jargong och smoothness här.
  • Sat 8 Aug 2020 19:48
    #37

    För att jag är en bitter människa som inte har något bättre för mig än ätt klaga på allt och alla istället för att få tummen ur röven och göra nåt åt det. Som alla andra här inne...

  • Anonym (Sally­)
    Sat 8 Aug 2020 19:52
    #38

    Jag hamnade här för 8 år sedan, när jag googlade mycket om skilsmässor, exmän och dejting. 
    Sen blev jag hängande.
    Jag har bott utomlands i många herrans år och här kan jag även öva mig på mitt svenska språk. 

  • Sat 8 Aug 2020 19:58
    #39

    Jag gillar att diskutera med människor som har annan syn på saker och ting än jag.  Jag tycker att det är genom dessa diskussioner som jag lär mig varför andra tycker och resonerar som de gör, det ökar helt enkelt förståelsen för andra människor.
    Jag uppskattar också diskussioner för att de får mig ofta att tänka igenom mina egna argument för mina åsikter, ifrågasätta dem, vrida och vända på dem, och även pröva dem på andra.
    Tyvärr är det otroligt många som inte klarar av att hantera ifrågasättande och oliktänk, inte kan skilja på sak och person, inte kan låta bli av håna och avfärda andra, klistrar etiketter och skulle inte känna igen ett konsekvent och sakligt resonemang om det så twerkade mitt framför näsan på dem...

    Jag tycker också att det är roligt att läsa vissa diskussioner och/eller kommentarer, så jag kan hänga på FL om jag har lite tid att döda, utan att egentligen engagera mig i trådarna själv.

    Tyvärr är FL undermåligt när det kommer till modereringen, för att inte tala om hur seg sidan är. Jag har haft flera pauser från FL sedan jag började hänga här runt 2004-2005 (?), mycket pga just den dåliga modereringen. Just nu har jag en period då jag läser här varje dag, men när hösten kommer så blir det nog mindre tid här igen.

  • Anonym (Ärlig­t)
    Sun 9 Aug 2020 00:25
    #40

    Hamnat här för jag hade en massa tid över att övertänka och oroa mig under föräldraledigheter så googlade skiten ur minsta magkurr ifrån mina bebisar...

    Är bara aktiv när jag har bebis, nattammar etc i vanliga fall men nu i coronatider är jag otroligt uttråkad och råkar därför hamna här, scrollar och förfäras.

    Tycker att många som skriver verkar vara otroligt korkade, humorbefriade och inskränkta så i mångt och mycket är det väl för lyteskomiken jag blir kvar.

    Skriver ibland, nästan alltid anonymt, men mer och mer sällan då jag mer sällan orkar engagera mig. För många troll tyvärr.

Svar på tråden Varför är ni inne på Familjeliv?