• Anonym (Ts)

    Hur kan så många föräldrar ha så svårt att samarbeta?!

    Hur kan så många föräldrar vara så omogna att de inte kan samarbeta om sina barn? Att de behöver gå till domstol för att reda ut konflikter osv. Skäms man inte inför sin familj och vänner över att inte kunna hantera sånt vuxet? Att inte klara av att sätta sina barn före sig själv?

    Vad beror detta på?

  • Svar på tråden Hur kan så många föräldrar ha så svårt att samarbeta?!
  • Anonym (Ts)
    Anonym (människa) skrev 2020-08-12 12:56:14 följande:
    Men stämmer inte det för hela rättsväsendet? Om vi bara hade alla varit rationella och moraliska varelser så hade vi inte behövt det alls. Föräldrar är bara människor de med.
    Fast föräldrar borde älska sina barn och det verkar väldigt många som klarar av att inte begå brott men sina barns välfärd kan de skita i och bråka och ställa till trassel med den andra föräldern år ut och år in...
  • Anonym (Ts)
    Emala skrev 2021-01-13 12:57:14 följande:
    Och vem är då du anonyma TS, som måste vara anonym för att döma andra?
    Du anklagar andra helt okända föräldrar för att vara omogna och sätta sig själva före barnens bästa. Utan att veta något om deras situationer.
    Och inte vågar du stå för det. Den som borde skämmas är du!
    Jag har ingen personlig erfarenhet av att inte komma överens om barnen efter skilsmässa/separation, men jag dömer inte någon som har de problemen.
    Har folk i min bekantskapskrets som inte kommit överens och behövt gå till domstol, och jag dömer inte dem.
    I din värld så borde inte domstolar behövas, då alla är rörande överens med varandra, alla konflikter går att lösa och inga brott begås...
    Men det är ju ändå rätt speciellt med föräldrar som bråkar. Det är ändå människor som varit så nära varandra att de haft sex och valt att skaffa barn tillsammans. Och sen ändå inte klarar att sätta dessa barn före sig själva och sitt bråk. 

    Stor skillnad mot grannar som bråkar eller kriminella som bråkar eller vad det nu rör sig mer om i domstolarna.  
Svar på tråden Hur kan så många föräldrar ha så svårt att samarbeta?!