• Fulkultur
    Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!) skrev 2020-08-16 13:42:49 följande:

    Jo, tyvärr så är det som så att i Sverige så kan man inte prata öppet om detta. Det anses rasistisk och något som väcker starka känslor hos många. Det kan även bli konsekvenser om man har åsikter som väcker känslor. T.ex så kanske man inte blir välkommen i alla evenemang eller till och med inte får det jobbet man vill ha, om man har varit öppen och gjort sig känd till att tycka såhär t.ex.

    Så just i denna punkt kan det ta lite längre tid att vara mer öppen om detta. Jag vet att det kan kännas väldigt tungt med att lyssna om detta. Men att ställa frågan anonymt och faktiskt få höra vad andra som tycker att invandringen är bra och bör fortsätta och höra deras tankar är nog viktigt. Man kan nog lära sig av varandra och så kanske det finns saker som jag inte har tänkt på men som andra har märkt för länge sedan o.s.v. Det kan bli väldigt spännande om tråden håller sig till reglerna så som att inte skrika och skälla på varandra.

    Första anklagan, skrev du? Vart noterade du det, för jag tyckte inte att jag blivit anklagan än

    Tack för din vänliga inlägg!


    Tror det var mitt inlägg som sågs som anklagan. Det var det inte. Tycker mer att när någon säger "obs, jag är inte rasist" vill jag veta vad personen anser vara rasism, så man slipper riskera att tala förbi varandra för man har olika idéer om vad rasism är.

    Sen tycker jag för den skull inte att folk har rätt till egna definitioner av rasism, men jag ser hur definitionen skalas ned för att passa folk som kanske inte hatar med passion, bara föraktar lite smått och ber därför folk att stipulera.
Svar på tråden Varför röstar man fortfarande för invandringen?