Inlägg från: Anonym (Därför!!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Därför!!)

    Varför röstar man fortfarande för invandringen?

    När jag växte upp så var det mycket debatter om kriminalitet och gäng. Då handlade det om Ronny och Conny som bodde i en sunkig lägenhet, var lågutbildade, lyssnade på dålig rock och hade föräldrar med låg social status. Ronny, Conny, Sonny osv var extremt överrepresenterade i fängelserna. Dessa män hängde i gäng, begick våldbrott, terroriserade äldre och missbrukade. Debatterna var heta av åsikter om vad man skulle göra med U-killarna och man förutspådde en ökad brutalitet i brotten om några år.

    ( Dessa män är idag äldre och sitter i SD)

    Idag så är invandraren lägst på den socioekonomiska skalan. Därför har den lågutbildade invandrarkillen tagit över en del av Y-namnens beteende. Motsvarande Ronny och Conny finns fortfarande kvar ( Liam, Melwin, Celin) men konkurrerar nu om samma lågavlönade arbeten, samma kognitivt begränsade kvinnor, samma drogmarknad, samma sunkiga lägenheter och samma arbetsmarknadsinsatser. (Därför är det exempelvis mycket mer vanligt att Ronny och Conny röstar se än bland de välutbildade.) Hatbrotten mot homosexuella och människor med annan religion eller med annan hudfärg ökar också markant... Och det är inte Mohammed som begår alla dessa...

    Definitionen av våldtäkt har blivit strängare så den svenska mannen som gick över min gräns 99 utan pföljd hade inte kommit undan med det i dag 20. Detta medför att vi har en kraftig och rätt plötslig ökning av våldtäkter i statistiken. Handlingarna är de samma som på 80-90 talet med namnet har ändrats.

    Brott och gäng är inte något nytt. Absolut inte.

    Vi måste sluta leta syndabockar och istället jobba bort problemet. Problemet är social utsatthet, låg utbildning, utanförskap, hat, okunskap, dåliga uppväxtförhållande mm.

    Jag röstar inte på SD för jag vill inte att exakt dom män som terroriserade och våldförde sig på mig på nittiotalet ska styra Sverige.

Svar på tråden Varför röstar man fortfarande för invandringen?