• Anonym (!)

    Varför röstar man fortfarande för invandringen?

    Vad som i första hand behöver prioriteras är att sänka flyktinginvandringen så mycket som möjligt. Det är människor som tvingas fly från sina hemländer och som inte kommer hit av intresse för Sverige eller vår kultur. Det säger sig självt att det varken gagnar oss eller dem och det är naturligtvis också ohållbart på sikt att omlokalisera enorma mängder människor från ett land till ett annat.

    För att uppnå detta krävs en bred organiserad insats av omvärlden för att stabilisera och utveckla de länder som slitits sönder av krig och konflikter. Man måste börja behandla den bakomliggande orsaken istället för att ägna sig åt att behandla symtomen.

    Med betydligt mindre flyktingar som söker asyl och den påföljande anhöriginvandring som de genererar kan vi sedan till största del ta in människor som faktiskt vill leva och arbeta i Sverige samt utgöra en del av vårt samhälle. Då blir det garanterat också enklare att integrera dem. Där kan man inte sticka under stol med att Sverige misslyckats ordentligt men samtidigt har det förstås varit svårare när det till stor del rört sig om människor som inte valt att komma hit uteslutande av fri vilja.

Svar på tråden Varför röstar man fortfarande för invandringen?