• Anonym (E.)

    Varför röstar man fortfarande för invandringen?

    Tja varför får lämlar en masspsykos, och begår kollektivt självmord genom att gå rakt ut i ett stup? Det är samma fenomen. 

  • Anonym (E.)
    Anonym (Tuppis) skrev 2020-08-16 20:17:56 följande:
    Vad jag reagerat på är hur många gånger man pratat om tex sjukvård och skola och nästan varenda gång så vrider man iväg till att det är invandringen som är roten till problemet. Behöver inte diskutera det mer utan kolla själv nästa gång det är debatt på tv.

    Tom min halv SD kollega fick jag att skratta åt det.
    Fast det är ju sant. Dels så går ju pengarna till invandrarnas försörjning, och dels så tar de upp platserna på sjukhusen, på vårdcentralen, på förlossningsavdelningen, på MVC och BVC, på förskolan och i skolan. Det är MÅNGA barn per familj som ska ha allt detta, samtidigt som samhället är dimensionerat till att kvinnor ska föda två barn var i genomsnitt... Inte konstigt då, att svenska kvinnor skickas runt mellan sjukhusen för att det inte finns plats, och ofta får föda i ett dike till slut...
  • Anonym (E.)
    farman skrev 2020-08-17 05:52:50 följande:

    Tror att det fortfarande är både arbetskraft samt humanitära skäl
    Samt att ekonomin går rätt hygligt.


    Du har tredubbelt fel. Bor under en sten?
  • Anonym (E.)
    nihka skrev 2020-08-17 23:27:42 följande:
    Man röstar inte för invandring. Det finns inget förinvandringsparti. Däremot finns det ett enfrågeparti som är emot invandring. En röst för ett annat parti är dock inte en röst för invandring.
    I praktiken, så är det ju det. 
Svar på tråden Varför röstar man fortfarande för invandringen?