• Mon 17 Aug 2020 23:27
    15203 visningar
    944 svar
    -3
    944
    15203

    Varför röstar man fortfarande för invandringen?

    Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!) skrev 2020-08-16 13:18:18 följande:
    Detta är ingen som helst rasist tråd! Här följer vi fortfarande reglerna. Men jag tycker det är viktigt att våga ställa frågan. Man kan lära sig av varandra!

    Du som röstar och tycker det är bra med invandringen. Tycker inte du att det har spårat ur. Tycker inte du att det sker mängder av brott.

    Ja, många arbetar och sköter sig. Men problemet är att brottsligheten ökar och statiken visar att det är mest människor med invandrarbakgrund som oftast sitter på anstalten.

    Tycker du ändå inte att det finns något mönster. Varför röstar du i sådan fall fortfarande för mer invandringen? Vore det inte en god idé att fokusera på de som bor här. Antaslten har blivit fulla och med taken på vad statiktiken visar, så beror det återigen på människor med invandrarbakgrund som spårar ur.

    På 60-70-talet var det betydligt mycket mer tryggare. Tycker inte du det finns något mönster? Varför röstar man fortfarande för att fler invandrare som kommer in i detta land?

    Det har dessvärre blivit ett katastrof land och jag själv är född 93. Jag minns början av 00-talet hur lugnt och fint det var i mitt område. Idag i det området som jag växte upp i är stämplad som utsatt område. Och majroteten som bor där är människor med invandrarbakgrund. Mängder av områden som justär utsatt område, så bor det mest människor med invandrarbakgrund.

    Jag kan tänka mig i jämförelse med att om man är uppväxt i Sveriges 60-70 tal. Så måste man ha sett det vackra och lugna landet. Självfallet fanns det oroligheter. Men inte lika mycket explosioner, skottlossningar och massa annat som är obehagligt.

    Du får gärna tala om vad du tycker är bra med fortsatt invandring. Självklart så arbetar många och gör rätt för sig. Men om vi stoppade invandringen. Så skulle inte anstalten varit fulla. Brottsligheten skulle inte vara så katastrofalt högt. Och nej, invandrare tar inte arbeten som ''Ingen annan vill ha''. Vi har gott med folk som vill och kan jobba. Dessutom skulle landet tjäna mängder på att inte ha det så oroligt och stökigt. Så även om det fanns ''små'' mängder av medborgare som jobbade på dessa arbeten som ''Ingen annan vill ha'' Så skulle brottsligheten ändå inte vara så hög = Trygghet, välmående och roligare att befinna sig ute m.m.

    Jag personligen har velat ta mig kvällspromenader, men backat undan och vandrat runt i min bostad just för den oroligheten som existerar. Det är ingen skämt om att samhället är katastrofalt och det är människor med invandrarbakgrund som gör dem flesta olagliga gärningar.

    Som  jag skrev i början av tråden. Detta är ingen rasistisk tråd. Ni får dela era åsikter, men gör det med respekterade ton. Det gäller även dem människor som tycker att tråden är idiotisk. Jag ställer frågor för att veta. Tillsammans kan vi lära av oss varandra. Jag kanske lär mig och får veta mer av saker och ting. Så ha en respekterade ton mot varandra, så kommer vi nog veta en hel del!
    TACK!

    Jag är ingen RASIST!
    Man röstar inte för invandring. Det finns inget förinvandringsparti. Däremot finns det ett enfrågeparti som är emot invandring. En röst för ett annat parti är dock inte en röst för invandring.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • Thu 20 Aug 2020 17:30
    -1
    Anonym (jagVillHaLingon) skrev 2020-08-20 17:20:32 följande:
    Så det fanns inga städerskor, bussar och taxi på femtitalet? Bra att veta.
    Så svenskar köar efter att få städa, köra buss och taxi samt jobba på pizzerior? Och det fanns inga invandrare på 50-talet? Bara att veta.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • Thu 20 Aug 2020 17:34
    -1
    Anonym (Den) skrev 2020-08-20 17:27:18 följande:

    Svenskarna var nog mindre bortskämda på femtiotalet och kunde jobba med allt.


    Å nej då. Ofta är det den som står längst ner på samhällsstegen som städar åt andra och så var det också på 50-talet.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • Thu 20 Aug 2020 18:30
    -1
    Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!) skrev 2020-08-20 18:16:18 följande:
    Driva pizzerior.
    . Jag har slutat käka pizza för länge sedan. Det är ohygieniskt och otrevliga. Jag kan vissa ord och de sa ''IDIOT'' till en gäst på sitt egna språk.

    Det är nog många som vill åka buss och taxi känns ändå rätt otryggt att åka med dem.

    Det där med att ''invandringen är så bra för att de tar jobb som ingen annan vill ha''. Det är inte sant. Skulle man börja annonsera för studenter om att det finns städjobb, så skulle studenter börja jobba på sådant. Samma sak med att jobba inom äldreomsorgen. Det har blivit en typiskt studentjobb.

    Arbete finns och alla vill ha dessa jobb.

    Nej, vi skulle tjäna mer om invandrarmän ifrån Mellanöstern inte dök upp hit. Kvinnor får gärna komma hit. Min erfarenhet är att många invandrarkvinnor  är ambitiösa och skötsamma.
    Hahaha! Underbart. Orsaken till att inte fler städjobb innehas av studenter är att man inte särskilt annonserat efter studenter. För studenter kan liksom inte tänka själva?
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • Thu 20 Aug 2020 23:01
    -1 +1
    Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!) skrev 2020-08-20 18:46:06 följande:
    Det var inte så jag mena. Men du ahr korrekt. Jag formulerade mig väldigt dålig i text.
    Hur går det ihop med att inte vara rasist och samtidigt säga att det "känns ändå rätt otryggt att åka med dem"?
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • Fri 21 Aug 2020 11:23
    -1
    Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!) skrev 2020-08-21 08:48:03 följande:
    Det har rapporterats många gånger att de våldatgit och gjort andra obehag emot kvinnliga passagerare.

    De har väl också dragit för mycket pengar för passagerar som varit fulla o.s.v.
    Vet du vad det kallas för när man klumpar ihop stora grupper av människor och låter dem vara kollektivt ansvariga för vad ett fåtal gör/gjort?
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • Fri 21 Aug 2020 11:31
    -1
    Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!) skrev 2020-08-21 09:18:47 följande:
    Mycket bra fråga som jag gladligen kan besvara på!

    Helt riktigt. Jag har två etniciteter, just ifrån ''de obehagliga''. Farsan var frånvarande och brydde sig inte mycket om familjen. Min mor var en ''galning'' och kontrollfreak som aldrig förstod när vi gjorde fel. Min mor var en rasist emot svenskar och amerikaner. Hon avskydde ganska mycket övriga människor som inte passade bra för hennes värld.

    Vi flyttade till en utsatt område så småningom. Där jag såg småbrott bland mina jämnåriga ''kompisar'' som jag umgicks med. Jag vart mobbad ifrån denna lilla ''kompisgruppen''. På grund av min ''mesighet'' bl.a.

    Jag slutade umgås med människor ifrån denna utsatta område i tonåren och umgicks mest med etniska svenskar.

    Jag har helt enkelt sett och upplevt själv hur dessa människor beter sig.

    Jag har även märkt ifrån andra sammanhang hur människor med invandrarbakgrund beter sig.

    Nu vill jag inte att ni/du skall säga: Men du har ju haft en dålig uppväxt. Det är därför du tänker såhär.

    Nej, det är helt enkelt som så att människor med invandrarbakgrund ifrån Mellanöstern beter sig illa. Många gör det och det finns statistik.
    Att du drogs till människor som beter sig illa säger ju inget om alla de m

    människor du aldrig träffat.

    Nej, det finns ingen statistik som säger att människor med invandrarbakgrund från Mellanöstern beter sig illa.

    Bara för att alla dina hundar är taxar betyder det inte alla alla hundar är taxar.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • Sun 23 Aug 2020 19:39
    -1
    Anonym (E.) skrev 2020-08-18 09:25:10 följande:
    I praktiken, så är det ju det. 
    Nej. I praktiken finns det 8 riksdagspartier, men bara ett av dem glömmer bort att de andra 7 finns.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • Sun 23 Aug 2020 21:24
    -1
    Anonym (Halleluja) skrev 2020-08-22 15:13:43 följande:
    Herregud fortsätt drömma statistiken är tydlig om du kan läsa en dagstidning sluta med hyckleriet ibland skäms jag att vi inte vågar säga sanningen vad är det som är så jobbigt med detta....hur många brott måste begås och människoöden måste offras innan myntet ramlar ner på vissa....Är det måhända så att du själv måste bli utsatt för ett brott först, vill verkligen inte att någon ska bli skadad men om det nu fortsätter så ihoppas jag att alla som förnekar och försvarar det vi dagligen får till oss av brott i Sverige drabbar just dom som fortfarande försvarar denna politik som blivit katastrof för landet på många sätt

    Jämförelse med taxar som gav vadå,,,,Godnatt
    Det finns statistik på en överrepresentation gällande invandrare och kriminalitet, men den säger inget generellt om att personer från Mellanösten "beter sig illa".

    Myntet som behöver trilla ner är att det är rasistiskt att klandra hela grupper för vad delar av en grupp gör. R A S I T I S K T.  Jag hoppas att alla rasister som förnekar och försvarar sin rasism ställs tills svars för den.  

    Naturligtvis förstod du inte. Byt ut tax mot invandrare så kanske det klarnar: Bara för att dina invandrarvänner/bekanta är kriminella betyder det inte alla alla invandrare är kriminella. Dina observationer kanske säger mer om dig än den grupp du uttalar dig om.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • Sun 23 Aug 2020 21:29
    -1
    Anonym (M) skrev 2020-08-23 06:52:53 följande:
    Alla invandrare från MENA beter sig inte illa. Men att namnge alla skulle ta mer minne från min dator än den är bestyckad med.
    Att namnge alla som "beter sig" skulle kräva långt, långt, långt mer utrymme...
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
Svar på tråden Varför röstar man fortfarande för invandringen?