Inlägg från: Anonym (Omg dude) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Omg dude)

    För trång?

    averagejoe skrev 2020-08-20 23:44:15 följande:

    Du är ett sällsynt guldkorn!

    Låt mig förklara.

    Innan jag gifte mig för ca 20 år sedan så hade jag en härlig period. Det blev en del bekantskaper med det motsatta könet. Eftersom jag hade ett fördelaktigt utseende så fick jag till det rätt ofta. Perfekt för en ung man med stor aptit på sex.

    Jag ville självklart inte att tjejerna skulle tröttna på mig så försökte jag utveckla mina färdigheter. Bli en god älskare, helt enkelt. Baserat på den feedback jag fick så lyckades jag rätt bra. Kunde bland annat kontrollera utlösningen. En timmes penetration var inga problem.

    Tills jag mötte en tjej som dig!

    Hon var betydligt äldre än mig och fått 2 barn. Men hon berättade att hon tränade slidan och relevanta underlivsmuskler regelbundet. Vi hade en magisk helg som jag aldrig glömmer! Hon kunde få mig att komma helt okontrollerat. Pang, så kom ejakulationen. Omöjligt att hålla emot. Minns att det en gång nästan svartnade för ögonen. Av alla möjliga anledningar var tyvärr en riktigt relation aldrig aktuell.

    Kvinnan jag gifte mig med hade en vanlig mus. Inte dålig på något sätt, men långt ifrån bäst i klassen. Hon hade andra kvaliteter.

    Som nybliven singel har jag gett mig den på att hitta en kvinna av din kaliber. Någon som tar hand om sig där nere. Inte vanligt märker jag efter ha haft sex med några olika. Inte heller den mest passande frågan att ställa på första dejten, är du trång?

    SÅÅ, förslagsvis pausar du snubben som inte vet hur man levererar en komplimang och dejtar en riktig gentleman som vet hur man för sig. Nämligen mig. Låter väl bra 


    Holy shit,thats really creepy. Att du inte inser det själv gör det ännu mer creepy!
Svar på tråden För trång?