• Stabben1989

    Tråden för oss som råkat ut för missfall

    Fick ett missfall 2008 utan att jag visste att jag var gravid. Åt p-piller men hade även tagit penicillin för urinvägsinfektion och var väl lite nonchalant kring att det kunde påverka effekten. Brukade även ta 3 kartor åt gången innan jag tog sockerpillerna så oklart hur långt gången jag var men jag blöder otroligt kraftigt och länge, typ 8 veckor vill jag minnas. Dock hade jag nog ändå valt att göra abort om det inte hade blivit missfall eftersom jag bara var 18 år och inte alls redo, så även om det var jobbigt så var det ändå en lättnad också.

    Förra året träffade jag min sambo som har två barn sen innan. I april i år bestämde vi att vi var redo för att försöka få ett eget gemensamt (och mitt första) barn så jag slutade med pillerna. Fick direkt regelbunden mens och plussade 27 juli. Jag var så otroligt lycklig men det blev tyvärr kortvarigt då jag fick missfall 9 augusti (v 6).

    Blödde bara 3 dagar och har haft ägglossningssymptom som började för exakt en vecka sen typ. Nu hoppas jag att jag plussade snart igen!

  • Stabben1989

    Jag plussade i förrgår, trodde inte det skulle gå så fort sen mitt missfall i augusti. Nu kastas jag hela tiden mellan att känna så enorm kärlek och glädje redan, samtidigt som jag vet att det kan hända igen och varenda stund jag inte tycker mig känna symptom blir jag orolig. Jag hoppas så att det går vägen den här gången...

    Men jag skickar med en stor styrkekramar till er andra som kämpar, tänk att om det gick för mig så kan det gå för er också!

Svar på tråden Tråden för oss som råkat ut för missfall