Inlägg från: Anonym (Anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym)

    Begravning

    Har du eller sambon inte frågat varför? Det är det första jag skulle ha gjort. Det känns lite som att få vänskapen kastad i ansiktet ärligt talat. Enda sjyssta förklaringen är att det gör för ont att ha dig där, om du nu var så närstående till barnet, men samtidigt så har de ju säkert andra personer som också varit väldigt nära. Jättekonstigt. Men folk beter sig lite underligt när de har sorg.

  • Anonym (Anonym)
    Anonym skrev 2020-08-23 20:22:12 följande:
    Låt dem bara vara säger jag.
    Att börja ifrågasätta dem i den situationen är totalt hjärtlöst.
    Sure, men hade det varit mina bekanta hade vi inte varit vänner efter det där.
  • Anonym (Anonym)
    Anonym (Sorg) skrev 2020-08-23 20:28:42 följande:
    Jag var inte velat/vågat fråga eftersom jag tänker att situationen är jobbig nog som den är. Som sagt, jag fattar ju att situationen inte handlar om mig utan om dem och deras sorg, men jag känner lite som att min vänskap och det jag gjort för dem inte betyder något. Jag fasar redan nu inför att träffa dem nästa gång (inte setts sen jag fick veta att jag inte var bjuden).
    Nej det blir ju så klart väldigt konstig stämning när ni väl ses sedan. Antagligen lär de bara gå vidare som om det där inte var nånting att bry sig om, och eftersom så många är konflikträdda kan du inte räkna med att få någon förklaring senare heller.
Svar på tråden Begravning