Inlägg från: Anonym (Anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym)

    Hur har er partner hanterat missfall?

    Han tyckte väl att det var lite synd så klart men det är ingen av oss båda som gråtit över saken direkt, men jag tyckte det var lite bittert eftersom vi haft svårt att bli gravida och så blev det missfall istället. Det finns liksom ingen anledning att sörja något som inte ens var livsdugligt, det tyder ju på att det var något allvarligt fel på fostret.

  • Anonym (Anonym)
    Anonym (91an) skrev 2020-08-26 16:45:55 följande:
    Våra foster har varit livsdugliga med största sannolikhet dock. Jag har en sjukdom i botten som antagligen orsakat missfallen.
    Det låter väldigt ledsamt för er. Samtidigt finns det väl en chans att få ett barn antar jag? Annars hade ni ju inte fortsatt försöka, någon läkare borde ju sagt ifrån om det var rätt så omöjligt.
  • Anonym (Anonym)
    Anonym (91an) skrev 2020-08-26 17:18:10 följande:
    Nä bara jag har sjukdomen under så bra kontroll som möjligt så ska jag ha lika bra förutsättningar som andra att få ett barn. Men tills dess känns en graviditet så långt bort just nu, och det gör mig ledsen. Hade velat försöka på nytt igen så fort jag slutar blöda, men min läkare ville ha bättre kontroll på sjukdomen först.
    Jag förutsätter att du inte vill diskutera din sjukdom i detalj men det är bra att läkaren har lite koll, och att det går att förbättra läget.
Svar på tråden Hur har er partner hanterat missfall?