Inlägg från: Jen1977 |Visa alla inlägg
  • Jen1977

    Någom mer 40+ som är gravid med bf mars/april 21

    Hej!

    Jag hoppar in här om det är ok!

    Har nyss fyllt 43 år och är gravid. Plussade med CBD i lördags och räknade ut att senaste mensen första dag var 27/6 = bf 3/4 -21.

    Märkte bara att brösten var så otroligt ömma och att jag var väldigt trött (hade ngn nidblödning i juli som jag enbart trodde var ngn avvikande mens). Det förklarade jag bort med att jag dumt nog levt på väldigt lite mat under lång tid. Men så gick jag plötsligt upp i vikt till 49kg. Tror inte fostret kan ha skadats av att jag ätit så lite för började genast äta bättre efter plusset.

    Har en tonåring sedan tidigare. Detta blir mitt och min mans första gemensamma barn????. Vi hade inte direkt försökt men vid senaste VUL i våras sa gynekologen att kvaliteten på mina ägg var som hos en som är max 35 år. Han trodde det kunde bero på att jag länge haft NUVA-ring utan uppehåll och på så sätt "sparat" på äggen. Jag vet inte men hoppas såå att allt går vägen. Är just nu livrädd för MF eller att något ska visa sig vara fel vid KUB-test osv.

    För på VUL (9/9) ser man väl inga avvikelser så här tidigt?

    Vilka tester kommer ni göra? Känns som så främmande mark då min första grav för 17 år sedan bara var vanligt UL i v 18.

    Lycka till alla andra som är lite äldre?

    Jennifer

  • Jen1977

    Jag tänkte göra kub. Vilka siffror gäller egentligen för sannolikheten man mäter? När kan man vara hyfsat lugn och vid vilken siffra erbjuds man gratis nipt? Ni som gjort dessa test tidigare eller redan varit på inskrivning kanske vet mer.

  • Jen1977

    Önskar er andra stort lycka till! Är tvungen att lämna gruppen själv. Det kommer säkert gå bra för er ?.

    Många kramar till alla!

  • Jen1977
    Stefania77 skrev 2020-09-14 12:15:28 följande:

    Hej, 43 och vàntar mitt andra barn i April 21. 

    Jag hàller dock  pà att googla pà ett osunt sàtt om àlder och missfall.  Det kànns redan hopplòst fòr det verkar som alla 40+ àtminstonne har ett eller ett par missfall i bagaget. ..

    Kommer inte kunna slappna av fòrràn jag kànner en spark.


    Vet att det är jättesvårt att slappna av. Oron tar lätt över glädjen. För de flesta kommer det att gå bra!
  • Jen1977
    Jen1977 skrev 2020-09-14 14:20:00 följande:

    Önskar er andra stort lycka till! Är tvungen att lämna gruppen själv. Det kommer säkert gå bra för er ?.

    Många kramar till alla!


    Skulle inte vara ett frågetecken utan ett hjärta!
  • Jen1977
    Stefania77 skrev 2020-09-14 16:12:38 följande:

    Hoppas du ar ok?


    Hej!

    Tack snälla för att du frågar. Jag är ok men ledsen såklart. Visste inte om jag skulle skriva om det här. Tänkte att det kanske skulle skrämma upp andra. Men om ingen vågar skriva om det så blir det också konstigt. För risken finns ju alltid oavsett ålder. Nu har väl de flesta här gjort ngt VUL redan och kanske hört hjärtslag. Mitt lillas hjärta slutade tydligen slå i v 8+1. Att det gick fel för oss den här gången minskar ingen annans chans iaf!

    En efterlängtad bebis kommer förhoppningsvis till oss någon gång om allt vill sig väl. Det här var första MA (tror jag fått ett tidigt MF en gång) för mig så alla som gått igenom det tidigare kan jag känna har förtur nu. Bli inte skrämda över att det gick fel för mig. Unna er att tänka "det var iaf inte jag". Det är helt naturligt när man är över 40.

    Lycka till med era små bebisar!
Svar på tråden Någom mer 40+ som är gravid med bf mars/april 21