• MRAKas

    Ok att skriva nedsättande mot kvinnor enl Familjelivs moderatorer?

    Jag har lyckats få en hel del inlägg raderade, i mitt tycke fullständigt omotiverat, jag har aldrig under mina snart 30år online kommit i kontakt med så känsliga moderatorer. De vägrar även helt försvara eller förklara hur de kommit fram till beslutet genom att helt enkelt vägra svara på fårgor alls kring modereringen.

    Självklart ska en tråd som ifrågasätter kvinnors rösträtt få fortsätta finnas, precis som att en tråd som ifrågasätter mäns rösträtt.

    Det finns garanterat ett stort antal kvinnor som anser att landet (och världen för den delen) skulle utvecklas bättre om män inte tilläts vara med o bestämma över de politiska besluten. Jag ser gärna att de tillåts att på ett sakligt sätt argumentera för sin sak, o jag tar mer än gärna den debatten.

    Självklart ska alla få säga o skriva precis vad de vill, det är väl underbart att vistas i en värld där ingen tystas eller är rädd att dela sin mening? Det enda som blir fel med just detta forum är ju att alla hela tiden skriver anonymt o slipper därmed stå för sina åsikter och uttalanden.

  • MRAKas
    Allis1000 skrev 2020-09-02 21:40:05 följande:
    Kvinnor är så förtryckta att man inte ens ser det som konstigt med de kränkningar som uttalas mot dem. Däremot när samma kränkningar uttrycks mot andra grupper reageras det
    Ursäkta, men detta är så verklighetsfrånvänt att det blir nästan sorgligt.

    Såvida du inte bor i nån ökenstat i mellanöstern så är ditt uttalande sen ett par generationer tillbaks förlegat och helt enkelt inte sant.

    Denna mentalitet att du själv minsann ska tillåtas vara offer för att "alla andra" får vara offer är otroligt oattraktiv.

    Ifrågasätt istället varför de andra 3 trådarna togs bort, det vore en betydligt mer legitim fråga.
  • MRAKas
    Allis1000 skrev 2020-09-02 22:16:29 följande:
    Jag håller ju med om varför de andra tre trådarna togs bort! Det är inte okej att ifrågasätta på ett nedsättande sätt om vissa grupper av Sveriges medborgare ska få rösta. Det är mycket kränkande, vare sig det riktas mot män kvinnor araber eller färgade, eller någon annan grupp
    Ja, o det är ju precis det som du enligt mig gör fel, framgick inte det?

    Klart som tusan att man får argumentera för precis vad som helst, hur som helst.

    Om man hela tiden ska behöva ta hänsyn till om ens tankar och åsikter på något sätt kan uppfattas kränkande eller nedsättande så kan man ju aldrig göra ett ljud.

    Det du eftersträvar är att ingen ska tillåtas säga något som du inte vill höra.

    Eller som Aron Flam så fyndigt myntade "Dina känslor sårar mina tankar".
Svar på tråden Ok att skriva nedsättande mot kvinnor enl Familjelivs moderatorer?