Inlägg från: Anonym (otrogen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (otrogen)

    Frågan: Har du någon gång varit otrogen?

    Många av de kvinnor jag har dejtat har någon gång under de första månaderna frågat mig ifall jag någon gång har varit otrogen mot någon. Vad är egentligen tanken med att fråga detta? Jag inser självklart att de är av uppfattningen, har man varit det en gång kan man vara det flera gånger. - Men vad är det de förväntar sig leda till? Att de tänker sluta träffa en ifall jag säger ja? Om inte, kommer de ju nu bara gå omkring att oroa sig över detta?

    Till saken hör ju att jag har varit otrogen i tidigare förhållande, någonting som jag dock aldrig berättat för mitt ex, och som jag självklart inte har för avsikt att berätta för en ny partner då det inte berör henne och kommer att leda till osäkerhet från hennes sida. Jag inser inte att otroheten definierar mig som person, men jag gillar ju inte att sättas i en situation där jag behöver ljuga för min nya partner. Självklart kan jag ju säga sanningen, men vill inte bli dömd för någonting längre som hände för länge sedan.

    Fråga till er som har varit otrogna: Skulle ni svara ärligt på frågan?

    Fråga till er som aldrig varit otrogna: Vad skulle ni göra ifall ni fick veta att killen/tjejen ni dejtade tidigare har varit otrogen?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2020-09-03 16:43
    *"anser inte att otroheten definierar mig som person" skall det stå.

  • Svar på tråden Frågan: Har du någon gång varit otrogen?
  • Anonym (otrogen)

    Tänker, att det hade varit bra om folk också svarade på frågeställningarna i inledningen.

  • Anonym (otrogen)

    Perfekt, så slutsatsen är att jag gör bäst i att hålla käften om min tidigare otrohet så att jag inte riskerar att den nya partnern gör slut. Bra att veta.

  • Anonym (otrogen)
    Oerhörd skrev 2020-09-04 14:18:08 följande:
    Ironin i att behöva ljuga inledningsvis för att betraktas som pålitlig... Men det är nog lika bra att du gör det om du ska ha en chans. Se till så att det omöjligen kan komma fram dock.
    Detta är faktiskt den mest oväntade konsekvensen av att ha varit otrogen som jag aldrig förutsåg. Jag har behövt initiera i princip varje nytt förhållande med en lögn. Inget nytt förhållande har varit helt "lögnfritt" just på grund av denna frågan.
Svar på tråden Frågan: Har du någon gång varit otrogen?